Wanted Mencari ps4 murah-murah

CG Sponsors




syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,552
Reaction score
2,147
Points
151
ps4 kalau harga baru RM1080
ada bajet beli baru.

takde bajet.. simpan sikit beli baru jugak.
warranty semua ada,

kalau masih kurang bajet jugak..
baik beli baru jugak.. pasal org jual 2nd hand RM800 jugak
tak jatuh harga game nih.

tak caya gi tgk kat mudah.. 2nd pun mahal..
kalau ada yg jual 500 tu ada nigga nak tipu ko la tu

tapi ape pun besok kalau terbeli 2nd hen.. joystik mintak la beli baru
tu yg paling penting :D:D
joystick jgn beli yg cikai...kena beli yg mahal sikit...dulu aku slalu beli yg murah...mmg kdg2 tak sampai setahun dh rosak..
 
Sponsored Post

monyetsenyum

Fun Poster
Joined
Nov 29, 2010
Messages
287
Reaction score
0
Points
10
tq tuan-tuan atas nasihat.. dah dapat yang 2nd rm500.. ok la kot.. cuma dok pikiaq nak jailbreak ka dak sebab games harga macam yahudi lah...
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,254
Reaction score
415
Points
86
saya ade xbox 360 kinect (full set dgn kinect) MOD nk jual rm500 + rm100 utk hd 500tb full games ..
kondisi 9/10 jarang guna sbb ank x minat... aku lg lah tak minat..

wasap 0122800031
 
Last edited:

akecema

CG Top Poster Club
Joined
Jan 26, 2007
Messages
20,466
Reaction score
1,742
Points
206
ps4 kalau harga baru RM1080
ada bajet beli baru.

takde bajet.. simpan sikit beli baru jugak.
warranty semua ada,

kalau masih kurang bajet jugak..
baik beli baru jugak.. pasal org jual 2nd hand RM800 jugak
tak jatuh harga game nih.

tak caya gi tgk kat mudah.. 2nd pun mahal..
kalau ada yg jual 500 tu ada nigga nak tipu ko la tu

tapi ape pun besok kalau terbeli 2nd hen.. joystik mintak la beli baru
tu yg paling penting :D:D
biasenye harga PS ni hanya akan jatuh tergolek bile new version keluar
so nak harga ps4 yg murah tggu ps5 keluar
 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
4,500
Reaction score
1,365
Points
101
pubg main kat ps best
grafik cun melecun, feeling pun best.

harga game standart serat lebey
 

skyz.silver

Active Member
Joined
Jan 3, 2013
Messages
1,007
Reaction score
64
Points
40
sy ada sebijik ps3 slim yg dah jailbreak..main game guna external hard disk je..
dh x pakai, duk layan game kt pc je skrg..
 

ruzana

Active Member
Joined
Jan 3, 2011
Messages
2,307
Reaction score
1
Points
25
saya ade xbox 360 kinect (full set dgn kinect) MOD nk jual rm500 + rm100 utk hd 500tb full games ..
kondisi 9/10 jarang guna sbb ank x minat... aku lg lah tak minat..

wasap 0122800031
ada lagi?? area mana??
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,452
Reaction score
266
Points
141
dulu minat jugak main game consule ni..tapi skrg dah tua kurang sikit. zaman dah berlalu..ada banyak benda lain lagi nak kena buat.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register