Wanted Mencari Pasir Kotor (Dumping Sand)

CG Sponsors




syuk_3

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,669
Reaction score
8
Points
30
Salam

sy memerlukan pasir kotor utk projek LCCT..pasir mesti ada docket dan permit yg sah dr pihak berkuasa.. berikut ialah detail utk projek ini:

kuantiti : 10k tan sehari
harga : rm 19.50 (siap penghantaran)
deposit: deposit 1 hari dr kuantiti yg anda boleh bekal kan
cth : rm19.50 x 5k tan sehari = rm 97 500
bayaran: harian (COD)

berminat sila PM atau hubungi sy
syuk (019-3710154)..:)paid
 
Sponsored Post

ard25

Junior Member
Joined
Jun 18, 2008
Messages
86
Reaction score
0
Points
6
10 tan ni byk sgt xboleh nak supply,tp utk 5 tan boleh,tp deposit minimum 150k,klu nak lain top up 2 atau 3 hari,mintak buyer tu tgk mana yg bg dia offer terbaik,sbb Cod, semua pakai deposit
 

syuk_3

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,669
Reaction score
8
Points
30
10 tan ni byk sgt xboleh nak supply,tp utk 5 tan boleh,tp deposit minimum 150k,klu nak lain top up 2 atau 3 hari,mintak buyer tu tgk mana yg bg dia offer terbaik,sbb Cod, semua pakai deposit
pm aku no fon ko..xpun ko sms aku..019-3710154..kalo ko bole supply 5k tan sehari pun boleh..deposit 2 hari kitorg bole bg,tp bkn pd ko la..pd lawyer yg jge deal kita..ok bro?..bayar cod la mcm biase..
 

nusuk

Active Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
1,199
Reaction score
9
Points
25
area mane?kalau kedah ada
 

syuk_3

Active Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
1,669
Reaction score
8
Points
30
kedah jauh sgt la tuan..kami nk penghantaran ke lcct
 

ard25

Junior Member
Joined
Jun 18, 2008
Messages
86
Reaction score
0
Points
6
masih di buka pd semua pembeli,pasir kotor, 19.50 pertan,sehari 3k-5k,kalau nak 10k,kami ada 3 owner,payment deposit 2hari, atau 150k minimum,COD,dokument lengkap,pasir lulus utk dihantar,for genuine buyer, email [email protected]
 

akusebenar

Active+ Member
Joined
Jun 5, 2010
Messages
4,185
Reaction score
65
Points
30
pasir kotor ni mcm mane? dan diguna untuk?
 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
pasir sungai kwn aku direct owner...ada 3000 ekar... dia nak jual kawasan , pandai2 pembeli teroka pasir tu
 

ard25

Junior Member
Joined
Jun 18, 2008
Messages
86
Reaction score
0
Points
6
kpd yg mencari pasir,masih dibuka,syarat masih ikut yg telah diberitahu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register