BTC USD 40,063.1 Gold USD 1,797.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari Mug untuk cenderahati majlis perkahwinan

satanic

Active Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
1,502
Reaction score
1
Points
25
Salam, saya mencari Mug untuk hadiah perkahwinan adik saya.
Bajet RM 1.20 ke bawah. Kuantiti dlm seribu bijik.
Setakat ini ada sorang dua dah offer. Harga kira ok. Tp cha ya nun alip la. Kalo ada bumi lagi ok,
email saya. [email protected]
 
Sponsored Post

sidiq90

Fun Poster
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
Salam, saya mencari Mug untuk hadiah perkahwinan adik saya.
Bajet RM 1.20 ke bawah. Kuantiti dlm seribu bijik.
Setakat ini ada sorang dua dah offer. Harga kira ok. Tp cha ya nun alip la. Kalo ada bumi lagi ok,
email saya. [email protected]

check emel
 

usahawansticker

Fun Poster
Joined
Apr 11, 2011
Messages
789
Reaction score
5
Points
15
TT nak mug yg mcm mana ya??? saiz??? kalau ada contoh pm kat sy... harga cantik akan sy offer...
 

satanic

Active Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
1,502
Reaction score
1
Points
25
TT nak mug yg mcm mana ya??? saiz??? kalau ada contoh pm kat sy... harga cantik akan sy offer...

salam...lebih kurang mcm ni...kalo printed nama charge berapa
 
Last edited:

LEMANtheMAN

Super Active Member
Joined
Oct 26, 2010
Messages
7,463
Reaction score
9
Points
65
tengok nick sikit punya ganas.

satanic pon sayang adik..terharu betul..huhu

rm1.20 tu siap design ke plain boss?
 

satanic

Active Member
Joined
Oct 9, 2008
Messages
1,502
Reaction score
1
Points
25
hahahaha..cilakak toi.wakakaka...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register