To Sell cenderahati sejadah mini

CG Sponsors




Money D Luffy

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2010
Messages
580
Reaction score
2
Points
20

Assalamualaikum

Ingin kelainan pada hari raya ini?
Ingin berikan sesuatu pada open house nanti?
Ingin beri 'duit raya' pada orang dewasa?


.
Wahh!!... bukan kanak2 je dapat duit raya, org dewasa pun dapat 'duit raya' jugak.
Memang SANGAT SPECIAL rumah anda time raya nanti. Anda pun sangat 'sporting'!


.
Untuk Open house nanti pun boleh bagi kat orang yang datang.

.
Stok sejadah ni SANGAT TERHAD. Kami juga buka tempahan ini kpd bakal pengantin. So, sape cepat dia dapat ye.

.
Penghantaran TERAKHIR sebelum raya pada 27/05/2019 ye. Kalau tak sempat, next kami hantar seminggu lepas raya.


Sangat berbaloi dan bermanfaat untuk dijadikan doorgift hari istimewa anda. Anda pun dapat pahala.

.
Berminat? Singgah di facebook kami : Doorgift by Boxinice untuk membuat pesanan/pertanyaan
Atau wasap/call OI6723839I (ahad-khamis 9am-5pm)




 

Attachments

Sponsored Post

jp59

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2018
Messages
674
Reaction score
64
Points
30
cenderahati untuk warga cg yg mane satu
:D:D
 

Money D Luffy

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2010
Messages
580
Reaction score
2
Points
20
bump! khas juga kepada bakal pengantin yang akan adakan majlis bulan 6 ini.
 

Money D Luffy

Fun Poster
Joined
Oct 25, 2010
Messages
580
Reaction score
2
Points
20
like page fb kami utk terima update design atau promo terbaru
 
Sponsored Post
Top
Log in Register