PC General Mencari laptop "removable bateri" model terkini

Recommended Brokers


makhlukbumi

Active Member
Joined
Jul 16, 2011
Messages
1,145
Reaction score
47
Points
30
Salam geng CG,

Nak tnya seperti tajuk di atas. Sy ni jenis selalu on laptop. Terpaksa selalu direct cas. Efek dia bateri jd cepat kong. Nak tnya ada tak model yg ada bateri boleh cabut mcm laptop dlu2.

Bestjer dlu2 boleh cabut bateri dan guna 24 jam..

Kalau ada geng2 cg yg tahu blh share model mana ye.. T.kasih
 
Sponsored Post

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,696
Reaction score
402
Points
86
cari saja thinkpad second. tahan lasak. tahan lama.
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,604
Reaction score
111
Points
33
Lenovo ThinkPad T580

ASUS ROG Strix GL553VE

Lenovo ThinkPad E580

Lenovo ThinkPad P52s
 

makhlukbumi

Active Member
Joined
Jul 16, 2011
Messages
1,145
Reaction score
47
Points
30
Lenovo ThinkPad T580

ASUS ROG Strix GL553VE

Lenovo ThinkPad E580

Lenovo ThinkPad P52s
Okay bro..thanks tapi e580 dan asus tu bukan removal battery. T580 dgn p52s je. Tapi sayang model ni dah absolute berdasarkan lenovo malaysia..
 

mrvx

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
9,522
Reaction score
418
Points
81
laptop sekarang bateri built in ke.. alam tak beli laptop.. ada 3 biji tersadai tak guna
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
2,604
Reaction score
111
Points
33
Okay bro..thanks tapi e580 dan asus tu bukan removal battery. T580 dgn p52s je. Tapi sayang model ni dah absolute berdasarkan lenovo malaysia..
tu yang latest dan terakhir guna removable batery...cuba terangkan skit setup workspace bro mcm mana...kalau mmg nakkan something yg portable tapi nak sentiasa on power...better go for SFF PC @ mini PC...SFF ngan Mini Pc latest pun support sampai core i9
 
Sponsored Post
Top
Log in Register