BTC USD 48,831.700 Gold USD 1,701.050
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Indicator SMART FOREX SYSTEM

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19161
USD / JPY
108.354
GBP / USD
1.38353
USD / CHF
0.93071
USD / CAD
1.26541
EUR / JPY
129.116
AUD / USD
0.76865

CG Sponsors




agbiz2u

Legendary Member
Joined
Dec 13, 2006
Messages
18,703
Reaction score
642
Points
161
sape2 yang pernah langgan SMART FOREX SYSTEM.. boleh laaa kongsi kat sini:D:D
 
Sponsored Post

cuak

Fun Poster
Joined
May 21, 2008
Messages
162
Reaction score
4
Points
20
kalau yang dari indon tu baik tak payah, saya ada apply, tiap bulan diaorang hantar pakai email, sistem ni bagi tp sahaja x bagi sl, sekarang ni masih floting -ve~X(~X(~X:)(scam
 

agbiz2u

Legendary Member
Joined
Dec 13, 2006
Messages
18,703
Reaction score
642
Points
161
yeke... aku tgk dia da iklan.. nak try laa tgk mcm mana kalau ada..
 

liverpool

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Mar 5, 2009
Messages
9,690
Reaction score
260
Points
91
bagus pakai robot macam kat siggy aku jer...he3
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
amik ni.. ni update tuk bulan 11.. kalau leh kopak buang je tarikh due ni sila kan laa dan jgn lupe tepek sini jugak yea :D

>>> SEDOT SINI <<
 
Sponsored Post
Top
Log in Register