Wanted Mencari Driver aka Pemandu Pelancong Sambilan..

CG Sponsors




kemayo

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2010
Messages
348
Reaction score
1
Points
15
Seperti tajuk di atas, aku nak cari sapa2 yang sudi jadi driver kitaorang masa aku ngan family aku bercuti di KL dan dijangka bulan 10 ni.. Bilangan kami ( 5 orang- aku, bini, anak 10thn,5thn & 3thn).
Rancangan tempat menginap masih belum pasti tapi mungkin aku perlukan hanya 1 atau 2 hari khidmat pemandu untuk sesi melawat2 tempat2 yang best untuk aku ambik gambar bersama anak bini dan bagi tengok anak2 aku bangunan2 atau tempat2 yang best di depan mata dorang.. pasal sebelum ni cuma Nampak dalam tv ja.. contohnya bangunan KLCC.. Area Putrajaya dan lain2..
selain tu mungkin makan2 atau boleh difikirkan nanti dan jika ada cadangan sila bagitau mungkin sesuai dan pakej anda aku akan ambil..
So, aku planning cuti 4 hari dan 1 @ 2 hari tu yang aku perlukan transport beserta driver aka tourist guide kami..:)
Ada sesiapa yang berminat pm aku ya nanti kita runding harga..
Terima kasih dan Assalamualaikum..
 
Sponsored Post

ezrienaz

Fun Poster
Joined
May 29, 2006
Messages
777
Reaction score
7
Points
15
sebelum ni memang tak pernah ke Kolompo ke TT? asal mana?
 

skafever69

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2008
Messages
4,427
Reaction score
20
Points
25
perh..ini mcm pun ada.
hhahahahahahhaa

sapa yg ada lapang masa, boleh keje dgn tt...
 

mattzphg

Fun Poster
Joined
Sep 26, 2012
Messages
168
Reaction score
3
Points
15
tt tak pnh g kolompo?..daku dah transfer ke penang lak..klu tak,leh ja daku tlg bwk tt jln2 kolompo..harap ade member2 CG yg free leh tlg tt..huhu
 

jue sakura

Fun Poster
Joined
Nov 30, 2011
Messages
682
Reaction score
2
Points
15
saya penah jadi pemandu pelancong tt...saya dah pm...
 

kemayo

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2010
Messages
348
Reaction score
1
Points
15
sebelum ni memang tak pernah ke Kolompo ke TT? asal mana?
Dulu pernah bila kena suruh kursus pegi kursus mcm tu.. tapi kali ni lain, nak bawak bini dan anak2..
 

kemayo

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2010
Messages
348
Reaction score
1
Points
15
perh..ini mcm pun ada.
hhahahahahahhaa

sapa yg ada lapang masa, boleh keje dgn tt...
Bukan keja dengan aku bos,.. tapi kalau ada sesiapa yang lapang dan sudi nak bawak kami sekeluarga,.. aku bayar bos.. mana tahu ada yang ada masa.. sebab aku nak selesa bawak anak bini jalan2.. kalau nanti kat KL tak tahu mana2 tempat nak jalan susah bos.. bukan berdua dengan bini tapi bawak anak2... anak2 tu masih kecil, aku nak bagi dorang selesa bila jalan2.. :)
Nak cari transport dari drive sendiri menyusahkan,.. nak drive kat KL pun aku x pernah.. nanti sesat lagi susah..
nak runding dengan teksi2 ni malas la..
 

kemayo

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2010
Messages
348
Reaction score
1
Points
15
tt tak pnh g kolompo?..daku dah transfer ke penang lak..klu tak,leh ja daku tlg bwk tt jln2 kolompo..harap ade member2 CG yg free leh tlg tt..huhu
Terima kasih bos.. dulu aku pernah keja kat penang.. Balai Bomba Prai.. :)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register