part time work

  1. dloanman

    Info ADN Bukit Gasing tawar kerja buat topeng muka Covid-19

    Orang ramai menggunakan topeng muka ketika keluar membeli barangan keperluan harian sebagai langkah keselamatan berikutan Perintah Kawalan Pergerakan bagi mengawal wabak Covid-19 di Pasaraya Tesco, Shah Alam pada 28 Mac 2020. Foto HAFIZ OTHMAN/SELANGORKINI ADNSELANGOR by Aliff FikriApril 6...
  2. dloanman

    Part time job online - Get paid up to $10-$50 for your opinions

    Click here to join ==> http://bit.do/goldopinionsurvey ======================================== WHY WOULD ANYONE PAY FOR YOUR OPINIONS? ======================================== Your views are valuable to many leading brands. A successful company’s most important consultant is you, the...
  3. D

    [URGENT] JOIN Application Survey for Malay Form 1 - Form 3, CASH RM 120-RM 180

    We are targeting MALAY smartphone user to participate in our Application Survey. Location : Q Sentral (5 mins walking distanse from KL Sentral) Cash Reward : Cash payment on the spot Date : 19/10/2018 FRIDAY Race : Malay Time/Payment 1) Form 1 - Form 3 | 9am - 11am | RM 120 2) Working Adult |...
  4. I

    Freelance : Jual Kereta 2018

    Kami sedang mencari Freelance jual kereta �� seramai 20 orang Job Scope 1. Customer baru dan lama 2. Mengambil Dokumen drpd customer dan hantar ke office. (By WhatsApp & Email) 3. Apabila loan Approved dan kereta sudah sedia, hantar kepada customer. Benefits 1. Komisyen...
  5. afiey89

    Mencari kerja sambilan

    assalamualaikum, saya mencari kerja sambilan yang TIDAK MEMERLUKAN MODAL dan boleh dibuat di rumah seperti menjual barang secara on9.Asalkan halal dan tiada syubhah.urgent sangat.
  6. pecintanya

    Wanted URGENT! Memerlukan part timer susun 160 keping gambar pd report. Bayaran rm200

    Salam. Saya mencari sesiapa yang dapat bantu saya siapkan kerja report. skop kerja : a)menyusun gambar ke dalam microsoft excel.format sedia ada. b)daripada gambar,cari LALITUD dan Longitud.lepas tu masukkan ke dalam report. keseluruhan gambar ada 160 keping sahaja. Kerja ni dibayar RM200...
  7. pecintanya

    Wanted Mencari yang buat kerja part time.. urgent -- DAH DAPAT. MOD BOLEH CLOSE TOPIC

    Saya mencari org yang boleh buat kerja part time. Skop kerja : Menyusun 900 keping gambar ke dalam microsoft word.cuma drag gambar ke dalam page. 6 keping gambar setiap page. Contoh susunan dah ada..ikut je format. Dibayar rm100. Dateline rabu ni. Prefer yg duduk di klang atau shah alam...
  8. kemayo

    Wanted Mencari Driver aka Pemandu Pelancong Sambilan..

    Seperti tajuk di atas, aku nak cari sapa2 yang sudi jadi driver kitaorang masa aku ngan family aku bercuti di KL dan dijangka bulan 10 ni.. Bilangan kami ( 5 orang- aku, bini, anak 10thn,5thn & 3thn). Rancangan tempat menginap masih belum pasti tapi mungkin aku perlukan hanya 1 atau 2 hari...
  9. Q

    Wanted Mencari Orang, Website Untuk Upah Buat Part Time Secara Online

    Salam dan selamat petang warga CG sekalian, :):) Seperti tajuk yang tertera, saya ingin mencari: 1)website yang terbaik yang boleh mencari dan mengupah orang untuk kerja secara online. 2)Kenal sesiapa orang dari luar negara, (cth filipina, Thailand, US, India) untuk kerja part time secara...
  10. REMEDY KARUNG GUNI

    To Sell Updated: Official Thread untuk kerja Part Time( 2 org 1/9/ 2013) bukak scrap komputer

    Latest Job nak guna 2 org untuk bukak computer scrap. lokasi: no 14, jln puj 8/6, taman puncak jalil... call/sms/wsap: 0166059088 Latest job dari bro amins33 (contact beliau ya) Latest job dari bro kipaslipas (PM beliau ya) Salam. saya mencari 3 org pekerja am untuk kerja2 am...
  11. mrwest

    Wanted Cleaning service di Pulau Pinang

    Salam, Saya tgh cari mana2 ajen cleaning servis. Baru dapat satu projek kecik... hanya perlu part time cleaning jer... 6 jam/minggu. Setiap Isnin, Rabu & Jumaat. Tolong hubungi saya beserta harga.... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
  12. moonabaya.com

    Cari Part Time Model

    Salam, Kami sedang mencari part-time model utk photoshoot koleksi jubah kami. Bagi yang berminat sila hantar emel ke shop at moonabaya dot com dengan maklumat berikut: -Gambar anda (1-2 keping sahaja). -Nama penuh. -Tarikh lahir. -Contact No. -Berat Badan. -Ketinggian. Ciri-Ciri: -Wanita...
  13. Giftments

    Kerja Part Time Depan Komputer Diperlukan, Basic Average RM4 sejam + RM50 komisen

    Salam Aidiladha kpd semua warga CG. Harap kita semua berada di bawah lindunganNya insya Allah. Setelah sekian lama menyepi, I come back. Coming back and looking for any partimer yg selalu depan komputer. Kerja ni adalah untuk membantu product owner yg ingin pasarkan barangan mereka (tangible...
  14. hafizmdrahim

    Kerja part time untuk freelance blogger

    Salam sume..seperti title diatas, saya mencari seorang atau dua orang freelance blogger untuk menyumbangkan artikel ke blog saya. Artikel adalah berdasarkan SEO, blog atau gadget terkini. Artikel entertainment juga boleh di consider. Kerja mudah ni. Payment RM1/artikel akan diberikan kepada...
  15. M

    Part time / Freelancer Financial Product Agent

    Hi there: I am interest to work as part time / freelance financial product agent, promoting personal loan, mortgage loan, mortgage refinance, credit card refinance, insurance and etc. Please kindly pm me, if you have this type of job available. Thank you.
  16. W

    Wanted Kerja part time ape paling masyuk utk budak U cuti 3 bulan?

    assalamualaiku n hellow :D ni nak tnye ape keje2 yang masyuk tyme cuti ni, :-? baru nak cuti..skrang ngah final :p kalu ade warge2 cg yg nak offer pon okey.. :)cgrock
  17. L

    To Sell Ingin Mencari Freelancer untuk Settlekan kerja2 anda?

    salam.. berikut adalah service yg saya tawarkan dgn harga yg berpatutan part time driver/ despatch service penghantaran doc settle hal bank ( membayaran bil and any related), jpj ( renew roadtax, lesen dan lain2), LHDN (surat kuasa wakil) or any related kerja yg kena Q kat kaunter...
  18. naz84

    Part time data entry needed!!

    salam:) saya perlukan seorang utk wat kerja data entry...especially utk student @ sesapa yg ada bnyk masa & rajin menaip. detail keje: 1 time job copy maklumat dr pdf ke notepad keja senang tp leceh sket tempoh 3 hari max upah sy bg RM100 pastikan anda betul2 ble wat keje ni. saya perlukan...
  19. MyWork

    Kerja Part Time Untuk Sabahan

    Salam, Ringkas citer aku nak cri partner atau sesiapa yang berminat untuk mencari duit lebih secara part time. Aku kdg2 dpt byk offer/projek tp xde masa atau xde kemahiran nak bt. Cth 2 hari lepas aku dpt 3 projek tp terpaksa cancel 2 sbb xdpt nak handle dan jauh(tawau). Rasa rugi pla :(...
  20. Giftments

    Kerja Part Time depan Komputer - pandai copy and paste

    Ingin mencari sesiapa yg ingin mencari duit tambahan. Atau sesiapa yang menganggur atau baru lepas belajar. Kerja ni takde la sampai boleh buat anda kaya raya atau jutawan. Tapi kerja ni amat mudah tapi bosan/tedious. Kerja dari rumah, asalkan ada komputer atau laptop. Kalau ada internet laju...
Top
Log in Register