Wanted Mencari Cikgu / Guru Renang

CG Sponsors




hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,806
Reaction score
155
Points
123
Assalamualaikum,

Aku tengah mencari Guru Renang Lelaki atau Perempuan untuk memberikan tunjuk ajar pada anak aku (5 tahun)...

Aku dan isteri pun nak belajar juga jika kena dengan harga...

Tempat belajar kat Kolam Renang Kuala Lumpur (Bandar Tun Razak)

Jika dapat mengajar sampai pandai dengan harga yg berpatutan, akan diberi keutamaan

Tempoh sempena cuti sekolah nie....

Terima kasih semua...
 
Sponsored Post

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,806
Reaction score
155
Points
123
sesiapa ada contact yg bagus2 boleh le bagi
 

najibzkl

Active Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
2,445
Reaction score
20
Points
25
alamak.. aku pun nk blaja berenang jgk ni tt...
 

rizzmerr76

Active Member
Joined
Jan 2, 2008
Messages
2,206
Reaction score
57
Points
30
tanya instructor ni kat facebook..dia ajar anak aku utk program cuti skolah..professional instructor gak..

klik facebook ni
 

bioboy

Fun Poster
Joined
Sep 3, 2011
Messages
279
Reaction score
1
Points
15
sy ade kawan pandai berenang..
nt sy try roger dia
 

powell

Active+ Member
Joined
Sep 30, 2009
Messages
4,406
Reaction score
68
Points
30
bgus2..kena didik anak2 pandai berenang dri kecil..sbb asik singapore je menang sukan berenang di sukan sea...geram je..negara kecil, tpi hebat dgn acara berenang.. negara kita bila lgi?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register