guru

  1. TXT

    Beguru Demi Ilmu, Bina Generasi Baharu - Tema Hari Guru Kebangsaan Kali 49

    ‘Berguru Demi Ilmu, Bina Generasi Baharu’ itu tema yang diangkat sempena Hari Guru peringkat kebangsaan kali ke-49 yang bakal disambut di seluruh negara Sabtu ini
  2. Malakustis

    Wanted Mencari guru utk ajar rc design - Kejuruteraan awam

    Salam semua, Saya sedang mencari kawan2 dalam cg ni yg pandai buat design reinforcement concrete mengunakan software seperti esteem utk jadi guru sy.. Dulu time kat u, ada blajar skit.. Skang dah lupa.. Tolg la sapa2 yg ada contact ka boleh la minta buat kelas nak blaja.. Location area shah...
  3. Yul-Minho

    Wanted Belajar Bahasa Arab..

    Salaam, den bercadang nk belajar bahasa arab.. area kulim, ada sesiapa tahu x mana2 tempat belajar bhasa arab ni... TQ.. :)
  4. hafizan78

    Wanted Mencari Cikgu / Guru Renang

    Assalamualaikum, Aku tengah mencari Guru Renang Lelaki atau Perempuan untuk memberikan tunjuk ajar pada anak aku (5 tahun)... Aku dan isteri pun nak belajar juga jika kena dengan harga... Tempat belajar kat Kolam Renang Kuala Lumpur (Bandar Tun Razak) Jika dapat mengajar sampai pandai...
  5. faizextreme

    To Sell Guru tuisyen sekolah rendah

    Kepada sesiapa yang ingin menggunakan khidmat guru tuisyen private,boleh menghubungi saya seperti kt siggy tu lokasi:jitra subjek:MATH bayaran:20/jam masa:boleh berbincang mengikut kesesuaian:)
  6. mhafiz_biz

    To Sell Tuisyen Math / Add Math / Al-Quran di rumah...

    Assalamualaikum... Saya Hafiz, student UIA Gombak. Saya menyediakan Tuisyen di rumah untuk Math, Add Math, Quran Kawasan ialah Gombak, Batu Caves, Taman Melati, Wangsa Maju, Taman Melawati, Ukay, Selayang... Untuk Math dan Add Math, saya prefer weekend.. Untuk Ajar Quran, malam weekdays...
  7. L

    To Sell Part time tutor utk anak (UPSR)

    ade tak sesiape yg sedang mencari tutor utk anak esp yg akan menduduki UPSR tahun depan...utk cuti sekolah ni..supaya anak tak bazir waktu main2 je...saya berpengalaman menjadi tutor selama 2 tahun dan pernah menjadi part time tutor di pusat tuisyen...saya mmg mengikut silibus sekolah....jika...
  8. dollarstore

    To Sell HOME TUITION PROMOTION..best deal

    ANDA CARI TENAGA PENGAJAR..! Dapatkan tip/strategik yang mudah untuk mendapat keputusan A didalam exam anda. Pihak kami ada menyediakan tenaga pengajar yang berpengalaman daripada universiti-universiti tempatan untuk anak-anak anda mahupun untuk diri anda sendiri didalam UPSR.PMR.SPM.STPM...
  9. gambate

    Wanted CIkgu BI kawasan Alor Setar

    akum.. aku cari cikgu BI yang sanggup ganti kelas tuition BI aku.. ada dua : 1. tuiton centre 2. home tuition. sape berminat..sila pm.tq
Top
Log in Register