Wanted Mencari guru utk ajar rc design - Kejuruteraan awam

CG Sponsors




Malakustis

Junior Member
Joined
Dec 30, 2014
Messages
78
Reaction score
0
Points
6
Salam semua,

Saya sedang mencari kawan2 dalam cg ni yg pandai buat design reinforcement concrete mengunakan software seperti esteem utk jadi guru sy..

Dulu time kat u, ada blajar skit.. Skang dah lupa.. Tolg la sapa2 yg ada contact ka boleh la minta buat kelas nak blaja..

Location area shah alam..

Thanks mod n semua!:)cgrock
 
Sponsored Post

malrockstar

Super Active Member
Joined
Apr 6, 2011
Messages
8,502
Reaction score
37
Points
70
Salam semua,

Saya sedang mencari kawan2 dalam cg ni yg pandai buat design reinforcement concrete mengunakan software seperti esteem utk jadi guru sy..

Dulu time kat u, ada blajar skit.. Skang dah lupa.. Tolg la sapa2 yg ada contact ka boleh la minta buat kelas nak blaja..

Location area shah alam..

Thanks mod n semua!:)cgrock
rasa menyesal pulak dulu x belajar betul2 esteem ni..
hmmm.sorry tt xdpt nk tlg..
tlg bump je. :D
 

Malakustis

Junior Member
Joined
Dec 30, 2014
Messages
78
Reaction score
0
Points
6
rasa menyesal pulak dulu x belajar betul2 esteem ni..
hmmm.sorry tt xdpt nk tlg..
tlg bump je. :D
Tq boss.. Tu la, sy nak blaja semula.. Lama dah tinggal sejak keje ni.. Mana tau skang ni banyak plak nak kena guna utk site baru ni..

:(:)((
 

kotak85

Fun Poster
Joined
Mar 20, 2013
Messages
912
Reaction score
25
Points
30
Meh aku ajar. esteem ni senang jer
 

shark84

Freshie
Joined
Jul 11, 2018
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
Salam semua,

Saya sedang mencari kawan2 dalam cg ni yg pandai buat design reinforcement concrete mengunakan software seperti esteem utk jadi guru sy..

Dulu time kat u, ada blajar skit.. Skang dah lupa.. Tolg la sapa2 yg ada contact ka boleh la minta buat kelas nak blaja..

Location area shah alam..

Thanks mod n semua!:)cgrock
Saya boleh tolong.

Saya ada juga software design untuk C&S seperti Esteem, Staadpro, Orion, Tekla, Prokon, Tedds, etc..

Wasap utk details www.wasap.my/60133292079
 
Sponsored Post
Top
Log in Register