Wanted Memerlukan 100++ PERKERJA ASING

CG Sponsors




zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
Salam

saya memerlukan perkerja asing bukan dari INDONESIA.
perlukan lebih 100 orang dan harga bawah 1k.

penempatan mereka di sediakan

TUGAS KERJA : Diorg akan jaga tanah seluas 500000 hektar


hubungi saya 017 3603427 zaimi
 
Sponsored Post

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
up satu kali 29/11/12
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
up to date 30/11/2011 sapa2 nak ym saya terus
 

mrdzy

Active Member
Joined
Jan 19, 2011
Messages
2,350
Reaction score
17
Points
25
ada ke pekerja asing main forum carigold?
 

aman_pd

Fun Poster
Joined
Mar 1, 2010
Messages
352
Reaction score
9
Points
15
bro..off topic sikit..

knape x mau amik indon??

bermasalah ke dia org ni?dulu masa aku pi repair kete kat bengkel cina..dia org pun x nak pakai indon..myanmar @ nepal je dia org pakai

sori bro..sekadar ingin tahu..
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
bro..off topic sikit..

knape x mau amik indon??

bermasalah ke dia org ni?dulu masa aku pi repair kete kat bengkel cina..dia org pun x nak pakai indon..myanmar @ nepal je dia org pakai

sori bro..sekadar ingin tahu..
indon - xleh pakai
 

airol

Active Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
2,135
Reaction score
9
Points
25
1k tu 1 time off ke bro? payah tu bro.permit sapa cover ?
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
1k tu 1 time off ke bro? payah tu bro.permit sapa cover ?
ada ke bro? leh sembang lagi... ym saya zaimibiz

up 2 DIS 2011 SAPA2 NAK YM SAYA
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
up 3 DIS 2011 SAPA2 NAK YM SAYA
 
Sponsored Post
Top
Log in Register