agen

  1. J

    To Sell Agen Sekitar Lembah Klang diperlukan

    BERITA BAIK ! KAMI SEDANG MENCARI AGEN SEKITAR LEMBAH KELANG PELUANG UNTUK MENDAPATKAN PENDAPATAN SAMPINGAN 20 % KE ATAS SETIAP BOTOL DENGAN PERMULAAN MODAL SERENDAH RM 100 PERMULAAN MODAL ADALAH UNTUK 20 TESTER HOT SELLING WAINGIAN LELAKI & PEREMPUAN BERSAMA KATALOG PENDAFTARAN PERCUMA...
  2. S

    To Sell Pengedar ayam gunting 1 malaysia

    BERITA BAIK UNTUK PENIAGA AYAM GUNTING SELURUH MALAYSIA !!! PROMOSI TERHANGAT!! ANDA BENCI TULANG?? ANDA RASA TIDAK PUAS?? KAMI ADA PENYELESAIAN NYAAA kami di MFC mengeluarkan produk laris dipasaran , AYAM GUNTING XL BONELESS, tiada tulang , 100% isi , lebih besar , lebih PUAS, tiada tulang...
  3. aHLoNGYaKuZa

    Wanted Agen kelulusan khas/ready kuota permit untuk pekerja asing

    Assalammualaikum Saya mencari agen/agensi/syarikat yang boleh membuat kelulusan khas kuota pekerja asing atau yang mempunyai ready kuota. Bagi negara sumber.Semua sektor. Jika ada boleh pm.
  4. hafizdanial

    To Sell Mencari agen jualan untuk in parfume bandung

    Assalamualaikum...saya adalah pembekal @ wakil jualan untuk inparfume di bandung/parfume isi ulang yang mempunyai bau dan ketahanan yang adakalanya lebih baik dari yang asal..tujuan thread ni di buka adalah untuk mencari individu yang berminat untuk menjual parfume ini(telah ada di pasaran...
  5. Abu nawas

    Mencari agen takaful atau MLM di kawasan pulau pinang

    Salam sejahtera Saya ingin bertemu agen insurans atau takaful di kawasan pulau pinang Jika ada, sila berikan no telefon anda utk saya hubungi Ada projek dengan situasi menang2 yang saya ingin kongsikan dengan anda Keuntungan in sha allah RM1 juta selepas 3 tahun Sekian terima kasih
  6. ctrl

    To Sell Jadi Agent Printing Dengan Income Lumayan

    Assalamualaikum CGrian... MINAT NAK JADI AGEN PRINTING BISNES KAD & FLYERS ? Bisnes yang CONFIRM Laku Keras !!! Selagi ada orang meniaga atas muka bumi nie, selagi itu korang ada customer !!!..YEAH..mari kita melompat kegembiraan !! Baca jap poster bawah nie...jgn x baca..penat aku design...
  7. K

    Wanted Nak Cari Agen Jual Alat Jimat Minyak Semua Negeri

    Saya mencari agen jual alat jimat minyak seluruh malaysia.Modal rendah sahaja.Berminat boleh emel ke [email protected] untuk penerangan lanjut.
  8. K

    Cari agen selesaikan hutang kredit kad cara EPP di Sabah

    Saya nak cari agen yang boleh setelkan hutang kad kredit cara EPP, di Sabah. Kalau ada please contact saya, kita arrange appointment Kamal 0163338457
  9. F

    To Sell Agen puyuh marinate frozen keluaran Mr. Quail

    Salam warga CG, Saya sedang mencari agen di sekitar Johor untuk mempromosikan dan menambah nilai hidup orang ramai dengan produk frozen Mr.Quail. Antaranya produk yang telah dikeluarkan adalah : 1. Lemon Grass (3pcs) 2. Crispy (3pcs) 3. Black pepper (3pcs) 4. Tandoori (3pcs) Bagi mereka yang...
  10. vyner

    Wanted Ada sesiapa yg mencari agen dropship ?

    salam , ada tak sesiapa di sini yg buat dropship ? yg ada tolong post kat visitor mesej sy ye produk apa Diutamakan : 1. produk yg top di pasaran 2. Yang takde yuran nak join :D
  11. syuk_3

    Wanted Ejen jualan dgn income lumayan TANPA MODAL ( 15 - 20%) RETAIL BIZ

    Salam Saya mencari ejen2 di lembah klang dan area sekitarnya. Produk kami khas untuk dijual.pada bulan ramadhan dan insyaallah mudah terjual. Apa yg perlu banya kemahiran marketing anda towards rakan2,ahli keluarga dan kenalan anda APA PRODUK KAMI 1) Sambal bilis berkacang kering ( sangat...
  12. keisavi

    To Sell Supply foriegn worker, bangladesh. No agent fee

    We Provide and Supply Our Services as follows: * Recruitment of Foreign Workers * Ready Workers for Deployment * Out-Sourcing Of Contract Workers * Legal Workers Guaranteed * Applying Approval from Authorities * Speedy Arrival of Workers * No Consultation Fees * No Management Fees...
  13. computerrental

    Nak Cari Commission Agent

    Part Time / Full Time. No Selling. Call 012 200 7604
  14. takumie

    Wanted Mencari Ejen Unifi

    salam, sape2 sini promoter unifi..de kwn nak instal unifi d opis baru ye..area snwy....Pm sy cpt2 sblm direct terus gi tm point..
  15. zaimi2

    Wanted Memerlukan 100++ PERKERJA ASING

    Salam saya memerlukan perkerja asing bukan dari INDONESIA. perlukan lebih 100 orang dan harga bawah 1k. penempatan mereka di sediakan TUGAS KERJA : Diorg akan jaga tanah seluas 500000 hektar hubungi saya 017 3603427 zaimi
  16. captainsky

    Wanted Agen/pekerja buruh asing

    assalamualaikum saya nak menolong kawan saya nak mencari agent/atau sapa2 yang boleh dapatkan buruh asing untuk menguruskan tanah sebesar 5000 hektar. kalau boleh nak pantas. contract dlm 3 tahun nak pakai lebih kurang 100 org kalau boleh taknak indon. terima kasih.
  17. rosdi80

    To Sell Mencari Peniaga WifiSky Yang Boleh Buat DropShip.

    Saya mencari Peniaga yang boleh buat dropship kepada pembeli. Model WiFiSKY 2000mw USB WiFi Long Range Adapter Jarak Transmisi: 6.0KM [6000 Meters] | Jarak Penerimaan: 4.0KM [4000 Meters] | 10dBi High Gain Antenna | Chipset: Realtek RTL8187L Pakej Termasuk: • WiFiSKY 2000mw USB WiFi...
  18. chik_eiyla77

    Wanted Agen jualan utk brg anda

    Salam.. kat sini sy nak ofer tlg jual brg ygg tuan/puan niagakan :) takde kena bayar kos iklan pun.. cuma pm sy brg ape ygg tuan/puan jual bg sy harga jual n harga utk sy cod kat mana n pos kena tambah berapa ok itu jer alhamdulillah byk jg yg telah diambik dr Cg ;) :)cgrock
  19. gee-shock

    Wanted Mencari agen servis printing

    Sesiapa yang berminat untuk menjadi agen printing boleh PM aku. Tugas sebagai agen hanya perlu mencari pelanggan dan tidak perlu runsing bahagian design operation kerana aku akan uruskan semua perkara tersebut dan semua khidmat percetakan boleh di hantar terus ke rumah agen mahupun pelanggan...
  20. P

    Wanted Agen jualan,pengedar, dropship - busha,romper,CD,baby tight,skirt busha.

    salam, kami membekalkan pakaian baby,keperluan baby dengan harga yg berpatutan tanpa mengkesampingkan kualiti. http://amna-collection.blogspot.com/ romper harga RM10 sahaja harga terpapar harga runcit agen,dealer,pengedar baru dialu-alukan..diskaun istimewa,harga istimewa sesuai bagi...
Top
Log in Register