mcm mana nak run pirate bluray dekat Lgbp120....?help

CG Sponsors




daniel007

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2012
Messages
309
Reaction score
3
Points
20
mcm ni aku br je beli lg bp120.... da la mahal.... 300 lebeh..tp xley run bluray pirate la plak.... da tuka region code pun sama..... plss otai2...?
 
Sponsored Post

lpsoldier007

CG Top Poster Club
Joined
Dec 22, 2010
Messages
24,737
Reaction score
487
Points
141
Blueray ade pirate ke? Sekeping yg kosong pn mahal..
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,441
Reaction score
2,576
Points
191
First time dgr nih..

Beli mana BR pirate tu bos??
 

daniel007

Fun Poster
Joined
Aug 25, 2012
Messages
309
Reaction score
3
Points
20
uiks.... ada bos.... beli kedai cd.... rm15 sekeping
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
rasa nyer kena beli player lain ni
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,906
Reaction score
581
Points
161
Tak pernah terfikir nak beli blueray player.

Dah buat pelaburan beli vcd dan dvd player sudah cukup.

Sekarang guna HTPC sahaja lagi puas hati.
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,441
Reaction score
2,576
Points
191
uiks.... ada bos.... beli kedai cd.... rm15 sekeping
Zaman DVD dulu je suka borong citer banyak2..

Lawa ke gamba??

Kene beli player cap ayam Baru Boleh main kot..

Zaman DVD dulu pon, player branded xbley main DVD pirate..
 

myroadtax.com

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 12, 2014
Messages
25,906
Reaction score
581
Points
161
Saya tolong google masalah TT dengan keyword "lg_bp120 region unlock".

For LG BP120 with no disk in 1. go to setup 2. go to lock 3.area code 4.enter code 8888 8888 .5.move through letters select OO .6.press enter your player should now be region free
Firmware update: http://www.mrmdvd.com/icosupdate.html
 
Sponsored Post
Top
Log in Register