BTC USD 56,624.7 Gold USD 1,777.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Max power controller - Penjimat minyak

aisysofea

Fun Poster
Joined
Apr 2, 2010
Messages
207
Reaction score
4
Points
15
:D:D

Salam semua warga CG yg dihormati...

ALAT PENJIMAT MINYAK & PENINGKATAN KUASA KERETA TERHEBAT SERTA CANGGIH!!!
imag0235a.jpg


HARGA MINYAK SEMAKIN MEMBEBANKAN??? DAPAT MAX POWER CONTROLLER BARU (MPC) UPGRED VERSION DAN RASAILAH PEMANDUAN YANG MENJIMATKAN SERTA KUASA DAN PENSTABILAN ENJIN YANG MEMUASKAN...

penjimatan minyak?
Kuasa bertambah ?


Atau adakah anda pengguna yang tak prihatin iaitu anda hanya mengisi minyak bila minyak telah sedikit tanpa perlu set trip meter ke 0. Sebenarnya sebagai pengguna yang bijak anda sepatutnya setkan trip meter minyak anda ke 0 kerana anda bukan sahaja mengetahui prestasi penggunaan minyak kereta anda tetapi anda juga dapat mengesan stesen minyak mana yang menjual minyak yang berkualiti.


pns.png



Jadi sekiranya anda mendapati kereta anda terlalu banyak menggunakan minyak sedangkan jarak perjalanan baru mencecah 400 km dan kurang power ATAU Adakah anda ingin menjana pendapatan anda? Cubalah MAX POWER CONTROLLER (MPC).

RM 199 SAHAJA
HARGA PROMOSI SEHINGGA
25/9/2011

Dapatkan Segera. Hari Ini Juga!
MPC Akan Diposkan Ke Alamat Anda Dengan
Perkhidmatan Pos Laju/Airpak/SkyNet

Dengan Percuma!


Jaminan Wang Akan Dikembalikan dalamMasa 7 Hari Jika Tidak Berkesan
Dan Jaminan Produk Selama
1 Tahun 6 BULAN!


SEKARANG !!!

RM 199 SAHAJA
HARGA PROMOSI
SEHINGGA 25/9/2011
CEPAT !!!
UNTUK TEMPAHAN PRODUK
SILA TEL/SMS : 019767499


HARGA BIASA
RM 239
 
Sponsored Post

aisysofea

Fun Poster
Joined
Apr 2, 2010
Messages
207
Reaction score
4
Points
15
mpcbaru.jpg


Alat ini berfungsi apabila lampunya menyala, bila anda on injin. Bila anda offkan injin lampu di alat masih lagi menyala 2-3 saat
.Testimoni

MERC 200 dari kuala kangsar ke JB pergi balik rm 300 dengan MPC hanya rm2

Mitsubishi TRITON biasanya dari kuala kangsar ke kuala terengganu menggunakan RM150 minyak, tetapi dengan MPC hanya memerlukan RM100 sahaja.

Livina 1.6 - 1 tangki penuh = RM70.00 = melebihi 750km (perjalanan jauh) = melebihi 600km (perjalanan dekat)

Naza Ria tanpa mpc (550km/tangki/rm120) dengan mpc (750km /tangki/rm120)

viva 850 - jika melebihi 100km/j injin bising, dengan mpc injin tidak lagi bising. 1 isian penuh tangki (rm50) boleh pergi melebih 600 km

Proton Iswara 1.5 - dengan MPC terasa power dan mampu naik bukit dengan gear 5.

MyVii - biasanya p kelantan RM40. Dengan MPC hanya RM25 sahaja.

Hyundai Sonata - biasanya balik kampung RM50, dengan MPC RM30. Isi 10 kali dah pulang modaldah.
 

syahays

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,441
Reaction score
50
Points
120
macam2 alat jimat minyak ni..
bukan nk kondem..
tp banyak jual..xde la jimat mana pon...
kalu bawak laju xigt dunia...
pakai kancil pon minyak macam air..
 

aisysofea

Fun Poster
Joined
Apr 2, 2010
Messages
207
Reaction score
4
Points
15
macam2 alat jimat minyak ni..
bukan nk kondem..
tp banyak jual..xde la jimat mana pon...
kalu bawak laju xigt dunia...
pakai kancil pon minyak macam air..


betul tu bro tp bukan salah pencipta alat ini... itu salah cara pemanduan... dgn produk ini 7 hari money back gerenti... rasa xde menjimatkan boleh pulang semula...:D
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
macam2 alat jimat minyak ni..
bukan nk kondem..
tp banyak jual..xde la jimat mana pon...
kalu bawak laju xigt dunia...
pakai kancil pon minyak macam air..

dah testi mcm2 alat nie bro....:-?:-?:-?
 

aisysofea

Fun Poster
Joined
Apr 2, 2010
Messages
207
Reaction score
4
Points
15
Copy%2Bof%2BDSC00924.jpg


itu contoh kilometer selepas penggunaan produk ini...
 

atomel77

Fun Poster
Joined
Jun 28, 2006
Messages
576
Reaction score
7
Points
15
macam2 alat jimat minyak ni..
bukan nk kondem..
tp banyak jual..xde la jimat mana pon...
kalu bawak laju xigt dunia...
pakai kancil pon minyak macam air..

tula kan..kalua betul jimat knpa pengeluar kereta tu x supply terus kat pembeli..confius..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register