BTC USD 37,222.6 Gold USD 1,817.80
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Max Power Controller Fuel Saver - Promosi Terkini!

duitsini

Active Member
Messages
1,480
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,480
Reaction score
4
Points
25
mpcii.jpg


Pada masa kini alat penjimat minyak menjadi popular dan produk yang dicari terutamanya dikalangan pengguna kenderaan tanpa mengira jenis kenderaan dan kapasiti enjin. Seperti yang kita semua ketahui, kini banyak jenis alat penjimat minyak yang terdapat dalam pasaran akan tetapi kebanyakkannya ianya dalam bentuk cecair atau pil yang mana perlu dimasukkan ke dalam tangki minyak. Sesetengah alat penjimat minyak tersebut, perlu dipasangkan pada bahagian dalaman enjin. Tidak berasa hairan jika ianya adalah baik tetapi pemasangan dan bahagian aplikasinya boleh menjadi rumit dan tidak mesra pengguna.

Melihat pada perkara ini dan dengan sasaran untuk menawarkan sesuatu yang berbeza dan unik kepada pengguna disamping menyahut kepada seruan Teknologi Hijau/Semula Jadi oleh kerajaan Malaysia, RMF Marketing Sdn Bhd, yang sepenuhnya hakmilik syarikat bumiputera yang diketuai 3 usahawan muda telah mencipta, menghasilkan dan mengedar alat penjimat minyak yang unik, pertama pernah ada di dalam pasaran kereta, produk yang dikenali sebagai Max Power Controller atau singkatannya MPC.

Sambutan yang diterima daripada pengguna semenjak ianya diperkenalkan pada Mei 2010 sehingga sekarang adalah amat memberangsangkan. Kurang daripada setahun, MPC telah beransur -ansur membuat kehadirannya dalam pasaran aksesori kenderaan tempatan. Ia adalah tidak keterlaluan untuk mengatakan bahawa MPC telah menjadi alat penjimat minyak yang dicari oleh pengguna Malaysia kerana ciri-cirinya yang unik, praktikal dan harga yang berpatutan. Dalam usaha kami menjadikan MPC jenama yang ternama di peringkat tempatan dan global, RMF Marketing Sdn Bhd telah mengubahsuai pembungkusannya untuk menjadikannya ia dilihat lebih rapi, menarik dan mesra pengguna. Pembungkusan yang baru ini juga didatangkan dengan kad jaminan (Warranty Card).

Sebagai sebahagian daripada proses pembangunan teknologi, syarikat kami pada masa ini telah memasukkan sedikit nilai tambahan pada alat penjimat minyak MPC dengan objektif untuk mempertingkatkan keberkesanan dan fungsinya. Dengan spesikfikasi yang baru, MPC akan memberikan kadar tindakbalas yang lebih baik dan impak segera kepada kenderaan setelah digunakan.

Tambahan lagi, ianya akan memberikan kepada pengguna, penjimatan minyak yang mereka kehendaki dan mereka boleh mendapat keuntungan daripada teknologi yang dibina. Keseluruhan rekabentuk yang baru membuktikan syarikat kami berkomitmen tinggi dan sangat serius dalam membina keyakinan dan kepuasan pelanggan hingga ke peringkat tinggi. Dengan demikian, membuatkan jenama Max Power Controller (MPC) yang ternama di dalam dan luar negara. Max Power Controller (MPC) bukan sahaja memberi manfaat penjimatan bahan api malahan ianya juga bertindak sebagai penstabil voltan pada kenderaan. Dengan hanya memasukkan alat penjimat minyak ini pada palam pencucuh rokok, pemandu akan perolehi banyak manfaat seperti lampu depan semakin cerah, penukaran gear yang lancar, tekanan enjin yang rendah, sistem audio yang jelas dan baik, peningkatan kadar tindakbalas RPM walaupun penghawa dingin dihidupkan. Sila rujuk pada risalah kami untuk ketahui manfaat yang lebih lanjut.

Berhubung dengan semua pembangunan yang menggalak, pada waktu ini syarikat kami telah melibatkan diri dengan penyelidikan dan rekabentuk untuk membangunkan aksesori automotif yang lebih unik terutamnya untuk kereta dan motorsikal.

RMF Marketing Sdn Bhd meletakkan banyak usaha dalam pemasaran dan promosi melalui banyak platform pengiklanan seperti internet, blog, akhbar, dan tidak lupa radio dan televisyen tempatan. Semenjak penubuhannya dalam pasaran tempatan pada bulan Mei 2010, Max Power Controller telah mencatatkan jualan yang memberangsangkan sebanyak 150 000 unit dalam tempoh yang singkat. Disokong oleh pengedarnya di seluruh negeri ditambah pula dengan testimoni dan dengan keyakinan daripada pelanggan yang telah merasai kehebatan teknologi dari Jepun. Syarikat menjangkakan jualan yang mantap pada tahun 2012 dan berikutnya.​

MPC Platinum (Terbaru Sejak Mac 2018)
Max Power Controller (MPC) Model Platinum
Max Power Controller (MPC) boleh dianggap alat serba canggih dan paling sempurna kerana ianya lengkap dengan fungsi tersendiri yang memenuhi kehendak pengguna dan produk ini dicipta khusus dengan kemampuannya yang luar biasa dalam menstabilkan arus elektrik kenderaan dan memantapkan pembakaran bahan api, melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin dan menambah kuasa pecutan bagi setiap kereta yang menggunakannya. MPC juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa sebarang kesan sampingan terhadap kenderaan, ia juga dibangunkan berdasarkan mikrocip terbaik dari Jepun yang telah dikaji dan sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan di dalam dan luar negara. MPC juga diperhebatkan dengan penggunaan komponen LED yang terbaik di dunia, arus elektrik yang mengalir melalui LED ini memberikan sokongan yang sangat baik supaya ianya dapat memaksimumkan fungsi dan kelebihan mikrocipnya kepada setiap kenderaan yang menggunakan MPC ini. Max Power Controller (MPC) membantu menjimatkan minyak kenderaan sehingga 45%. Max Power Controller dengan inovasi adalah lebih maju dan alat penjimat yang berkesan berbanding alat penjimat minyak lain yang berada dalam pasaran. Ianya menjimatkan minyak dalam kadar seminimum 15% dan meningkat kepada 45%.

mpc_platinum_web.jpg


Max Power Controller hanya direka untuk kendaraan 12V seperti kereta, SUV, MPV, 4WD dan sebagainya, Tapi bukan untuk digunakan pada kenderaan berat seperti lori, bas atau trak. Antara faedah yang lain seperti:-
Penjimatan Minyak dari 15% hingga 45%.
Melindungi sistem eletronik kereta
Menambah lebih pick-up dan kuasa pecutan
Meningkatkan Kuasa Kuda
Meningkatkan tork enjin
mengurangkan tekanan enjin
Menstabilkan voltan bateri
Menyejukkan penghawa dingin
Melancarkan penukaran gear
Menerangkan lampu depan
Menjelaskan sistem audio
Pengeluaran yang lebih bersih
Memanjangkan jangka hayat bateri dan palam pencucuh
Kesemua faedah diatas boleh dirasai dalam tiga saat setelah dipasangkan pada soket palam pencucuh rokok kereta. Max Power Controller juga disediakan dengan 20 bulan jaminan dan ianya diistiharkan selamat oleh Standard Industrial Research Malaysia atau SIRIM QAS International, merupakan badan pensijilan standard ISO. Untuk maklumat, Max Power Controller tidak memerlukan penyelenggaraan.

Bagaimana MPC Berfungsi?
Max Power Controller ( MPC ) dicipta khusus untuk penstabilan arus elektrik kereta anda, jesteru, dari penstabilan yang dihasilkan oleh Max Power Controller (MPC) kuasa enjin kereta anda akan bertambah mantap dari segi pembakaran bahan api, melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin, menambah kuasa kuda dari segi pickup dan daya pecutan. Sehubungan itu, Max Power Controller (MPC) dianggap alat serba canggih dan paling sempurna kerana ianya lengkap dengan fungsi-fungsi tersendiri.

Dengan Max Power Controller (MPC) anda akan mendapat kesempurnaan dari segi penjimatan bahan api terbaik berbanding alat-alat penjimatan lain yang berada di pasaran Ini kerana Max Power Controller (MPC) telah dicipta khas untuk penjimatan bahan api yang paling maximum dan keberkesananya dijamin dan teruji.

Max Power Controller (MPC) juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa ada sebarang kesan sampingan kepada kereta anda. Malahan, dengan Max Power Controller (MPC) memanjangkan jangka hayat bateri, Plug, dan altenator.

Max Power Controller menyediakan sejumlah arus elektrik yang stabil kepada peranti elektronik kereta apabila kuasa eletrik berubah-ubah. Penambahan kuasa dan penurunan kuasa secara tiba-tiba boleh meyebabkan kesan prestasi kereta yang serius atau kerosakan kepada Unit Kawalan Elektronik (ECU) dan lain-lain alat elektronik kereta. Max Power Controller menyimpan dan memberi kuasa kepada kereta yang mana memintas turun naik kuasa, pencucuhan litar yang kurang berkesan di dalam kereta, penggunaan bahan api yang sangat minimum, tindakbalas pendikit yang rendah, masalah gear, kesemua masalah mungkin berlaku disebabkan daripada sesuatu kecacatan pada masalah elektrik yang lain. Max Power Controller menyelesaikannya dengan mengekalkan prestasi elektrik yang optimum di dalam kereta.

Cara Pemasangan

Testimoni

117.jpg

258.jpg


31543053_2039273843006457_1421931979418370048_n.jpg


Harga Jualan Terkini (April 2019):
Harga Biasa RM239 (SM). Kini RM199 sahaja. Sementara stok masih ada.


Pos Laju : RM20 (Percuma)
COD : Kota Bharu.

Maklumat lanjut dan tempahan, sila wasap 0135193808.
 
Last edited:
Sponsored Post

duitsini

Active Member
Messages
1,480
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,480
Reaction score
4
Points
25
SLIDER_MFS_RMF.jpg


Harga Jualan :
RM239 (SM)
RM250 (Sabah/Sarawak)

Pos Laju : RM20 (Percuma)
COD : Kota Bharu.

Maklumat lanjut dan tempahan, sila wasap 0135193808.
 

duitsini

Active Member
Messages
1,480
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,480
Reaction score
4
Points
25
SOALAN-SOALAN LAZIM

S : Bagaimanakah MPC berfungsi
J : MPC berfungsi sebagai penstabil voltan (voltage stabilizer) supaya sistem elektrik dan elektronik kenderaan dapat berfungsi dengan cekap dan lancar dengan menggunakan kuasa yang minima. (memanjangkan jangka hayat bateri, spark plug, air-cond). Disamping itu MPC juga bertindak sebagai bateri kedua.

S : Adakah mendapat kelulusan JPJ?
J : Kelulusan JPJ tidak diperlukan kerana tidak ada langsung dibuat pengubahsuaian samada pada injin ataupun sistem pendawaian kereta.

S : Adakah produk ini selamat digunakan
J : Sebelum mendapat kelulusan impot MPC telah menjalani pelbagai ujian dan pemeriksaan yang rapi. Ujian penggunaannya telah dijalankan selama 6 bulan di Malaysia. Di Jepun MPC telah digunakan melebihi 5 tahun (telah lulus piawaian yang ketat di Jepun). Sehingga hari ini belum ada kes kerosakan kereta yang melibatkan MPC. Pihak syarikat telah memberikan jaminan wang dikembalikan (1 minggu), alat yang rosak akan diganti (1 tahun) dan menanggung kos pembaikan kereta jika disebabkan oleh MPC (1 tahun).

1. Apa itu MPC?
- MPC adalah satu produk elektronik yang direka menggunakan teknologi daripada negara JEPUN. Ianya meliputi 2 sistem utama iaitu sistem pemantap voltan (vss) dan sistem pengurangan gangguan (irs).
-----------------------------------------------
2. Apakah kelebihan yang boleh didapati selepas MPC dipasang?
- Pengstabilan Voltan MPC akan membantu kereta anda akan berada dalam keadaan optimun. Sistem Pengstabilan Voltan (VSS) MPC direka cipta untuk melindungi semua litar dan kelengkapan elektronik dalam kereta anda, supaya ia memiliki bekalan kuasa voltan yang stabil. Apabila kereta memerlukan tenaga yang lebih seperti memecut kereta atau memasang alat penyaman udara, lampu, audio dan sebagainya. MPC berfungsi untuk menggelakkan bekalan kuasa voltan menjadi lemah secara tiba-tiba ini kerana ia berupaya untuk menyimpan dan membebaskan tenaga dan menstabilkan litar elektronik pada masa yang sesuai dengan itu ia dapat memastikan semua kelengkapan elektronik beroperasi dengan lancar dan teratur sistem pengurangan gangguan pula iaitu IRS berfungsi mengurangkan gangguan gelombang (wave) yang dihasilkan oleh komponen elektronik kereta ia juga mengelakkan isyarat elektronik daripada terganggu dan berlakunya kerosakkan.
-----------------------------------------------
3. Bagaimana MPC dipasang?
- Cara pemasangan MPC semudah 123 ia akan berfungsi serta-merta selepas ianya dipasang pada soket pencucuh rokok.
-----------------------------------------------
4. Berapa lama jangka hayat MPC?
- Biasanya purata jangka hayat produk elektronik adalah 5 tahun, begitu juga ramalan jangka hayat MPC namun jika anda menggunakan dengan cara yang betul ianya dapat bertahan kira-kira 10 tahun.
-----------------------------------------------
5. Bagaimana pengguna tahu MPC tidak berfungsi lagi?
- Secara teorinya MPC akan beroperasi sepanjang masa, kecuali ianya rosak. Jika LED masih menyala bererti ianya masih berfungsi. Jika lampu LED terpadam bererti MPC mempunyai masalah, walau bagaimanapun kami menasihatkan anda agar dapat memulangkan kepada pihak syarikat untuk pemeriksaan jika ia masih dalam waranti syarikat akan menggantikan dengan MPC yang baru secara PERCUMA.
-----------------------------------------------
6. Adakah kereta akan rosak jika MPC tidak digunakan buat seketika dan kemudian digunakan semula?
- TIDAK, sebab ketika anda berhenti menggunakan MPC kereta akan beroperasi seperti keadaan biasa semula selagi anda menggunakannya pengguna pasti akan berpeluang menikmati segala kelebihan yang diperuntukkan oleh MPC.
-----------------------------------------------
7. Adakah MPC selamat digunakan?
- Ya, ia amat selamat digunakan sebab daya gerak MPC disalurkan oleh arus elektrik terus (DC) bateri kereta yang tiada sinaran radioaktif dan gelombang magnetik ia hanya akan memudaratkan badan manusia apabila ia menggunakan arus elektrik ulang-alik (AC) seperti peralatan elektronik rumah kerana ia membebaskan gelombang magnetik eletrik selain itu pemasangan MPC tidak perlu pengubahsuai sebarang alat-alat kelengkapan kereta dan tidak akan merosakkan kereta.
-----------------------------------------------
8. Bagaimana MPC menjimatkan petrol?
- Penjimatan petrol banyak bergantung kepada penyalaan enjin kereta dan kestabilan arus elektrik. Penyalaan ini pula dipengaruhi oleh kuasa voltan palam pencucuh jikalau voltan yang disalurkan tidak mencukupi pembakaran tidak berapa sempurna dan mengakibatkan pembaziran petrol begitu juga dengan kestabilan arus elektrik sekiranya arus elektrik tidak mencukupi enjin kereta terpaksa bergerak dengan lebih pantas bagi menampung tenaga yang diperlukan olek kereta anda disini akan berlaku penggunaan petrol yang banyak.
-----------------------------------------------
9. Adakah MPC akan menningkatkan jangka hayat bateri kereta?
- YA. MPC boleh menyimpan dan menyalurkan tenaga daripada bateri kereta anda. MPC membantu menyalurkan tenaga dengan lebih stabil apabila tenaga diperlukan maksudnya penyaluran lebihan arus tidak akan berlaku.
 

duitsini

Active Member
Messages
1,480
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,480
Reaction score
4
Points
25
Product details of Max Power Controller Platinum Fuel Saver
Fuel savings ranges from 15% to 45%
Car get more pick-up
Improve horsepower
Smoother gear shift (for auto gear)
Reduce engine pressure
Max Power Controller (MPC) created specifically to stabilizing your car electric current, from stabilizing which produced by Max Power Controller (MPC) your car engine power will increase steadily in terms of combustion of the fire, launched a drive, reduce the engine pressure, increase horse power in terms of pickup and acceleration. According to this, Max Power Controller (MPC) is considered the most advance and most perfect tools bacause it was complete with its own functions.

With Max Power Controller (MPC) you will get perfection in terms of the best fuel savings than other fuel saver device in the market. Because Max Power Controller (MPC) has been specially designed for most maximum fuel savings and its effectiveness is guaranteed and tested.

Max Power Controller (MPC) is also suitable for all types of vehicles without any side effects to your car. Also, with Max Power Controller (MPC) can extending the battery life, Plug, and alternator.

Max Power Controller (MPC) provides a steady amount of electrical current to the car’s electronic devices when power fluctuates. Power surges and sudden power drops can cause serious effect car performance or damage to car Electronic Control Unit ( ECU ) and other sensitive electronic devise. Max Power Controller store and provide power to the car which bypasses power fluctuations such as less efficient ignition circuit in car , very poor fuel consumption, low throttle response, misfiring problem, jerking gear shift, all problems may occurred due to a single defect in another electrical problem. Max Power Controller solves it by maintaining optimum electrical performance in the car.

The MPC is only designed for 12V vehicles such as cars, SUV, MPV, 4WD etc. Cannot be used on heavy vehicles such as lorries, buses or trucks. MPC only suitable to vehicles which the engine cc is below 2.5cc.

The MPC is certified safe by Standard Industrial Research Malaysia or SIRIM QAS International, a Malaysian ISO standard certification organisation.Benefit of MPC as follows:-

Fuel savings ranges from 15% minimum to 45% maximum.
Car get more pick-up
Improve horsepower
Smoother gear shift
Reduce engine pressure
Prolong battery and spark plug lifespan
Brighter headlight
How to use?

Makesure your car engine is turn off.
Plug-in the device to your car auto-socket / cigarette lighter.
Start car engine and start drive.
How to know if this device is save your car petrol or not?

Lets say you going for travel long distance using your car from KL (location A) to Penang (location B).
When start travel A to B, makesure you fill the petrol full tank and start driving WITHOUT use the device. When arrive at the destination, capture the fuel level meter stop at which level.
When you want going back from B to A, makesure you fill the petrol full tank again and start driving WITH use the device. When arrive the destination, capture the fuel level meter stop at where.
Then, you can compare both result to know how much the petrol is used. So you will know how much petrol which has been saved.
 

duitsini

Active Member
Messages
1,480
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,480
Reaction score
4
Points
25
SLIDER_MFS_RMF.jpg


Harga Jualan :
RM239 (SM)
RM250 (Sabah/Sarawak)

Pos Laju : RM20 (Percuma)
COD : Kota Bharu.

Maklumat lanjut dan tempahan, sila wasap 0135193808.
 

duitsini

Active Member
Messages
1,480
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,480
Reaction score
4
Points
25
28378298_878835448966534_3840769930534022418_n.jpg


28056391_878835452299867_6317858630710562470_n.jpg


28056254_878835482299864_23326891027593582_n.jpg


28058352_878835502299862_1623975860194042637_n.jpg


Harga Jualan :

Harga RM299.

Promosi Kini:
RM239 (SM)
RM250 (Sabah/Sarawak)

Pos Laju : RM20 (Percuma)
COD : Kota Bharu.

Maklumat lanjut dan tempahan, sila wasap 0135193808.
 

duitsini

Active Member
Messages
1,480
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,480
Reaction score
4
Points
25
images


Promosi Kini:
RM239 (SM)
RM250 (Sabah/Sarawak)

Pos Laju : RM20 (Percuma)
COD : Kota Bharu.

Maklumat lanjut dan tempahan, sila wasap 0135193808.
 

duitsini

Active Member
Messages
1,480
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,480
Reaction score
4
Points
25
Max Power Controller (MPC) alat serba canggih dan paling sempurna kerana
ianya lengkap dengan fungsi tersendiri yang memenuhi kehendak pengguna
dan produk ini dicipta khusus dengan kemampuannya yang luar biasa dalam
menstabilkan arus elektrik kenderaan dan memantapkan pembakaran bahan api,
melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin dan menambah
kuasa pecutan bagi setiap kereta yang menggunakannya.

MPC juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa sebarang
kesan sampingan terhadap kenderaan, ia juga dibangunkan berdasarkan mikrocip
terbaik dari Jepun yang telah dikaji dan sesuai digunakan untuk semua jenis
kenderaan di dalam dan luar negara. MPC juga diperhebatkan dengan
penggunaan komponen LED yang terbaik di dunia, arus elektrik yang
mengalir melalui LED ini memberikan sokongan yang sangat baik supaya
ianya dapat memaksimumkan fungsi dan kelebihan mikrocipnya kepada
setiap kenderaan yang menggunakan MPC ini. Max Power Controller (MPC)
membantu menjimatkan minyak kenderaan sehingga 45%.

Max Power Controller dengan inovasi adalah lebih maju dan alat penjimat
yang berkesan berbanding alat penjimat minyak lain yang berada dalam pasaran.
Ianya menjimatkan minyak dalam kadar seminimum 15% dan meningkat kepada 45%.
Max Power Controller hanya direka untuk kendaraan 12V seperti kereta, SUV, MPV,
4WD dan sebagainya, Tapi bukan untuk digunakan pada kenderaan berat seperti
lori, bas atau trak. Sesuai untuk kenderaan 2.5 CC ke bawah.

Faedah MPC adalah :-
Menjimatkan minyak hingga 45%
Melindungi sistem eletronik kereta
Menambah lebih pick-up dan kuasa pecutan
Meningkatkan Kuasa Kuda Meningkatkan tork enjin
mengurangkan tekanan enjin
Menstabilkan voltan bateri
Menyejukkan penghawa dingin
Melancarkan penukaran gear
Menerangkan lampu depan
Menjelaskan sistem audio
Memanjangkan jangka hayat bateri dan palam pencucuh
Max Power Controller tidak memerlukan penyelenggaraan.

Kesemua faedah diatas boleh dirasai dalam tiga saat setelah dipasangkan
pada soket palam pencucuh rokok kereta.

Max Power Controller juga disediakan dengan 20 bulan jaminan dan ianya diistiharkan
selamat oleh Standard Industrial Research Malaysia atau SIRIM QAS International,
merupakan badan pensijilan standard ISO. Jaminan 100% pemulangan wang dalam tempoh
12 hari penggunaan jika tidak berpuashati.

MPC Terbaharu Mac 2018
Syarikat RMF telah mengeluarkan Product MPC terbaru 2018 dengan model PLATINUM.

Model terbaru ini telah di Upgrade kepada kepada Component terbaru merangkumi
part2 yang lebih cekap (mahal) dan tahan lebih lama. Tindak balas dari MPC ke ECU
akan lebih cepat dan kawalan voltage akan lebih systematik dan mantap.
Kestabilan voltage juga membuatkan segala komponen elektronik kereta akan lebih cekap.

Indicator LED (lampu) juga telah ditukar dengan menggunakan LED bermutu tinggi dari
jenama OSRAM (Made in Germany).

Bagi Warna lampu kita masih mengekalkan warna hijau.
Untuk body MPC ia didatangkan
dengan dua pilihan warna yang berbeza ia itu warna "Army Green" dan "Purple Star".
Dari segi Pakaging (kotak) pihak syarikat telah menukarkan warna dan logo kepada
yang terbaru.

Jom..dapatkan MPC hari ini!
RM239 SM / RM250 (SS)
http://www.wasap.my/60135193808
 

duitsini

Active Member
Messages
1,480
Joined
Dec 29, 2005
Messages
1,480
Reaction score
4
Points
25
Max Power Controller (MPC) alat serba canggih dan paling sempurna kerana
ianya lengkap dengan fungsi tersendiri yang memenuhi kehendak pengguna
dan produk ini dicipta khusus dengan kemampuannya yang luar biasa dalam
menstabilkan arus elektrik kenderaan dan memantapkan pembakaran bahan api,
melancarkan pemanduan, mengurangkan tekanan terhadap enjin dan menambah
kuasa pecutan bagi setiap kereta yang menggunakannya.

MPC juga sesuai digunakan untuk semua jenis kenderaan tanpa sebarang
kesan sampingan terhadap kenderaan, ia juga dibangunkan berdasarkan mikrocip
terbaik dari Jepun yang telah dikaji dan sesuai digunakan untuk semua jenis
kenderaan di dalam dan luar negara. MPC juga diperhebatkan dengan
penggunaan komponen LED yang terbaik di dunia, arus elektrik yang
mengalir melalui LED ini memberikan sokongan yang sangat baik supaya
ianya dapat memaksimumkan fungsi dan kelebihan mikrocipnya kepada
setiap kenderaan yang menggunakan MPC ini. Max Power Controller (MPC)
membantu menjimatkan minyak kenderaan sehingga 45%.

Max Power Controller dengan inovasi adalah lebih maju dan alat penjimat
yang berkesan berbanding alat penjimat minyak lain yang berada dalam pasaran.
Ianya menjimatkan minyak dalam kadar seminimum 15% dan meningkat kepada 45%.
Max Power Controller hanya direka untuk kendaraan 12V seperti kereta, SUV, MPV,
4WD dan sebagainya, Tapi bukan untuk digunakan pada kenderaan berat seperti
lori, bas atau trak. Sesuai untuk kenderaan 2.5 CC ke bawah.

Faedah MPC adalah :-
Menjimatkan minyak hingga 45%
Melindungi sistem eletronik kereta
Menambah lebih pick-up dan kuasa pecutan
Meningkatkan Kuasa Kuda Meningkatkan tork enjin
mengurangkan tekanan enjin
Menstabilkan voltan bateri
Menyejukkan penghawa dingin
Melancarkan penukaran gear
Menerangkan lampu depan
Menjelaskan sistem audio
Memanjangkan jangka hayat bateri dan palam pencucuh
Max Power Controller tidak memerlukan penyelenggaraan.

Kesemua faedah diatas boleh dirasai dalam tiga saat setelah dipasangkan
pada soket palam pencucuh rokok kereta.

Max Power Controller juga disediakan dengan 20 bulan jaminan dan ianya diistiharkan
selamat oleh Standard Industrial Research Malaysia atau SIRIM QAS International,
merupakan badan pensijilan standard ISO. Jaminan 100% pemulangan wang dalam tempoh
12 hari penggunaan jika tidak berpuashati.

MPC Terbaharu Mac 2018
Syarikat RMF telah mengeluarkan Product MPC terbaru 2018 dengan model PLATINUM.

Model terbaru ini telah di Upgrade kepada kepada Component terbaru merangkumi
part2 yang lebih cekap (mahal) dan tahan lebih lama. Tindak balas dari MPC ke ECU
akan lebih cepat dan kawalan voltage akan lebih systematik dan mantap.
Kestabilan voltage juga membuatkan segala komponen elektronik kereta akan lebih cekap.

Indicator LED (lampu) juga telah ditukar dengan menggunakan LED bermutu tinggi dari
jenama OSRAM (Made in Germany).

Bagi Warna lampu kita masih mengekalkan warna hijau.
Untuk body MPC ia didatangkan
dengan dua pilihan warna yang berbeza ia itu warna "Army Green" dan "Purple Star".
Dari segi Pakaging (kotak) pihak syarikat telah menukarkan warna dan logo kepada
yang terbaru.

Jom..dapatkan MPC hari ini!
RM239 SM / RM250 (SS)
http://www.wasap.my/60135193808
 
Sponsored Post

CG Sponsors
Top
Log in Register