masalah table di frontpage

CG Sponsors




sitoplasmat

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2010
Messages
3,567
Reaction score
9
Points
25
salam semua, saya guna frontpage untuk buat website, ada satu masalah iaitu pada bahagian table, ok tgk gambar di bawah :



ada sesiapa yang dapat bantu untuk selesaikan masalah ini ?
 
Sponsored Post

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Kat Table Properties x cube tgk ke?
 

sitoplasmat

Active+ Member
Joined
Jan 31, 2010
Messages
3,567
Reaction score
9
Points
25
nak tgk bahagian mana, saya dah try beberapa function di Properties table tu tapi masih same jer maslhnya.,..
 

NiKubes

Active Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
2,298
Reaction score
4
Points
25
you nak buat table ni center ke?
skrg ni ia berada belah kiri kan?
 

apis17

Fun Poster
Joined
Mar 4, 2008
Messages
565
Reaction score
45
Points
25
dear tt.
itula html. leceh pasai table2 ni. walaupun kita set width dia tetap gerak jugak tambah2 lagi kalau tulisan tu panjang.
nampaknya awk masih tersangat baru lagi. keep up good work & jgn malu2 bertanya

http://www.tek-tips.com/faqs.cfm?fid=4499
 

fnd75

Active Member
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
try clear html codes yg tak related dgn table & contents, mungkin ada button kat toolbar utk clear html
 

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,163
Reaction score
18
Points
35
TT cube bagi code html tu untuk otai2 tgk baru kita dpt penyelesaian
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Cuba set table width dia certain px jer e.g. 500px
 

bluehyppo23

Active Member
Joined
Nov 9, 2006
Messages
2,472
Reaction score
7
Points
25
buat macam ni

<table>
<tr>
<td width="50%"> tttttttttttttttt</td><td width="50%"> tttttttt</td>
</tr>
</table>

mungkin masalah awak boleh selesai...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register