BTC USD 57,878.3 Gold USD 1,794.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

masalah notebook ke projector

wolverine ii

Junior Member
Messages
65
Joined
Dec 8, 2009
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
ada sesapa bleh tolong saya... 3 projector x dapat detect notebook saya... bila saya hantar kat acer service center depa kata x ada apa-apa... tapi bila saya sambung kat projector hasilnya tetap sama tak ada gambar... pada sesapa yang mahir tentang perkara ini saya mohon pertolongan dari anda semua...
 
Sponsored Post

petro

Fun Poster
Messages
546
Joined
Mar 13, 2008
Messages
546
Reaction score
29
Points
20
dah try tekan shortcut key untuk tukar display output?try jugak tukar option kat display properties
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Messages
22,690
Paid Membership
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
try install acer launch manager :D:D:D
 

kENJi

Fun Poster
Messages
318
Joined
Nov 22, 2009
Messages
318
Reaction score
9
Points
15
Win ape daa..?Sng sikit nk tolong..
 

bijakasb

Fun Poster
Messages
889
Joined
Dec 12, 2009
Messages
889
Reaction score
39
Points
25
jgn ko antar laptop jer..ko bawak sekali ngan projektor sekali senang..biar dia setting..tak pening kepala
 

kENJi

Fun Poster
Messages
318
Joined
Nov 22, 2009
Messages
318
Reaction score
9
Points
15
jgn ko antar laptop jer..ko bawak sekali ngan projektor sekali senang..biar dia setting..tak pening kepala

Betul2! Kalau dorg xdpt buat ko maki je sekor2.ekekekeke.. :)):)):))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register