Masalah MT4

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17473
USD / JPY
104.346
GBP / USD
1.29822
USD / CHF
0.91043
USD / CAD
1.33144
EUR / JPY
122.579
AUD / USD
0.70422

CG Sponsors




tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,991
Reaction score
182
Points
33
Salam seme forumer...

Saya buka thread ni just nak tanyer rakan2 forumer adakah sahabat sekalian ada mengalami masalah sepertimana saya alami ini.
Saya pernah dua kali terjadi perkara sebegini:

Platform Mettrader saya tak boleh run... ia jadi sepertimana imej dibawah. jadi untuk membolehkan saya trading terpaksa saya install semula MT4 tersebut.
Adakah ini permainan broker atau masalah komputer saya, saya sebenarnya trading menggunakan EA,, dan EA ni adalah sikit profit sekitar 50 - 200% sebulan,

adakah rakan2 forumer pun ada mengalami masalah begini,
sekadar bertanyer.

thanks

 
Last edited:
Sponsored Post

pandaren

Junior Member
Joined
May 24, 2008
Messages
66
Reaction score
3
Points
11
alamak pic kecik sgt bro.. @-)

try unistall, lepas tu cuba install balik..

dlu ak pun ade gak prob ni.. lepas je MT4 update trus kuar error :))

last2 ak download je MT4 version baru (Build 225) dari website broka.. xde dh error smpai skrang :D
 

fareastz

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,672
Reaction score
39
Points
30
tepek gmbar yg besar sket bro...
 

Dianey

Active Member
Joined
Jan 28, 2008
Messages
2,232
Reaction score
72
Points
30
Uik, sampai crash Meta4... Ea power apa la tuan tanah ni pakai :)
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
aku pun penah jadi mcm ni jugak..

bro buang aper yang bro masuk kan.indi ker EA ker..

pastu run blk..

tak payah uninstall
 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,834
Reaction score
71
Points
75
Isykkk...tak pnah jadi plak!!!
 

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,991
Reaction score
182
Points
33
Masalah dah settle dah, saya uninstall dan restart komputer pah tu install semula...

semua ok dah, tapi tu ah, pernah terjadi dua kali, he he
kot2 bahaya bila robot dah buka post berlapis2 jadi macam kek lapis, dia jadi plak, ni yg risau ni,

Bimbang last2 masuk spital akaun aku "MC"

Thanks, atas respond sahabat forumer...
:))
 

tokeikang

Active Member
Joined
Jul 8, 2007
Messages
1,991
Reaction score
182
Points
33
aku pun penah jadi mcm ni jugak..

bro buang aper yang bro masuk kan.indi ker EA ker..

pastu run blk..

tak payah uninstall
Tapi tu ah, EA ni yg leh tolong aku cari makan ni,
trade manual,,,tak kencang ah income kalu macam ni,
aku nak suruh sang robot jer buat keje,
tak yah nunggu depan komputer,
he he

Apa2pun terima kasih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register