Market Down? Ape yg agent dah buat untuk client?

Recommended Brokers


Sponsored Post

ipins

Active+ Member
Joined
Dec 20, 2009
Messages
4,727
Reaction score
100
Points
33
Dulu saya agent jugak tp tk renew tahun ni.
sbb upline asyik push buat sale2 memanjang.
saye ni monitor market & bil market down switch la kan.
tp bila cite kat upline dia suruh jgn buat, buat je DCA.
mmg dia tak tau habuk pasal market. yg dia tau ape2 yg company suapkan tu yg dia canang2kan
tak de originality...
saya aling tk percaya DCA. kalau nak keluar, klur trus.
jgn acah-acah nk klur atau beli lagi barang yg jatuh... sbb kita tak tahu brape lame & jauh market jatuh...
 

megat2

Fun Poster
Joined
Jul 19, 2012
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
bro ipins..
bro main saham...bgus

so klau bro gune teknik yg same kat unit trust pon bole...
lokasi bro?

kite ngeteh
 

megat2

Fun Poster
Joined
Jul 19, 2012
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
aku mmg jg client by buat active switching...

klau [email protected] lain ade cas kat client...tp kite bgla client yg switching zero cas n unlimited..
 

megat2

Fun Poster
Joined
Jul 19, 2012
Messages
151
Reaction score
0
Points
10
salam ...

lame aku xbukak carigold nih..hahahha
ade pertanyaan pon terlepas pandang..
rasenye phillip ni da ramai tau..bgus la..

return investment client akan varies bergantung kepada skill dan pengetahuan agent.

yg penting agent atau planner yg client pilih ni sentiasa nak blajar...

hehehe
 

Pelanali

Freshie
Joined
Oct 31, 2018
Messages
34
Reaction score
0
Points
6
By trading forex, investors can access a market that is far larger in scope than that of the stock market. Because of its size, the stock market offers greater liquidity, which means that investors may be able to enjoy lower transaction costs and more easily enter and exit trades.
 

jerul

Legendary Member
Joined
Jul 13, 2009
Messages
10,664
Reaction score
61
Points
120
Adoii..lama tak tgk cg ni...
 

Duit Tepi

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2013
Messages
467
Reaction score
19
Points
15
Dulu saya agent jugak tp tk renew tahun ni.
sbb upline asyik push buat sale2 memanjang.
saye ni monitor market & bil market down switch la kan.
tp bila cite kat upline dia suruh jgn buat, buat je DCA.
mmg dia tak tau habuk pasal market. yg dia tau ape2 yg company suapkan tu yg dia canang2kan
tak de originality...
saya aling tk percaya DCA. kalau nak keluar, klur trus.
jgn acah-acah nk klur atau beli lagi barang yg jatuh... sbb kita tak tahu brape lame & jauh market jatuh...
Apply stock dicipline.. good.. me too don't like DCA
 
Sponsored Post
Top
Log in Register