BTC USD 61,104.9 Gold USD 1,767.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mana nak dapat bubble wrap utk packing?

mee siput

Active Member
Joined
May 11, 2010
Messages
1,476
Reaction score
5
Points
25
saya buat bisnes online mee siput ni.
saya nak buat packing systematic skit la utk tempahan online ni...nak cari plastik bubble (tak tau apa nama sebenar plastik ni) :p
problem nye sampai ke hari ni tak jumpa lagi supplier plastik bubble ni.
so kalau ada sapa2 yg ada contact supplier plastik ni, atau kat mana saya boleh dptkan, pls roger ok.. :D
 
Sponsored Post

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
68
Points
70
Benda ni ke? ni bubble wrap namanya. dulu saya pernah beli segulung dalam RM35, size dah tak ingat, tapi panjang gak la. Dia deliver kat umah, masa tu saya tinggal kat Putrajaya. Beli dari Sunway. Nanti saya cari contact number dia balik.

bubblewrap-small.jpg
 

mee siput

Active Member
Joined
May 11, 2010
Messages
1,476
Reaction score
5
Points
25
ooo sgt membantu!! thanks a lot

:)cgrock

soalan lain pulak.

korang ada tak supplier buat kotak, multi size
kalau ada, meh kasi contact no jugak
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
68
Points
70
ooo sgt membantu!! thanks a lot

:)cgrock

soalan lain pulak.

korang ada tak supplier buat kotak, multi size
kalau ada, meh kasi contact no jugak

kotak ni harga dia bergantung kpd kuantiti, kalu buat sikit mahal, kalu buat banyak murah la sikit.
bagi aku yg online tu mahal. bro kena try pegi riki kat kilang2 bleh dapat harga murah. dulu member aku selalu amik kat kl tapi aku dah tak ingat tempat dia kat mana, kalu tak silap kat area sungai besi tu ada. kuantiti mesti at least 1k
 

maus

Freshie
Joined
May 26, 2008
Messages
41
Reaction score
7
Points
11
sorry tt..tumpang thread :) ada x sesapa yang buat plastic printing kat sini? plastic tu jenis mcm yg org selalu guna utk bungkus kerepek tu..kalau ada sesapa yg boleh tolong ,harap boleh pm saya..terima kasih..
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
benda ni ada jual borong... beli boorng lagi murah.. budak QA tempat aku dulu selalu gak order 1-2roll utk packing ..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register