Macamana Nak masukkan / gunakan SCRIPT?

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.18612
USD / JPY
104.523
GBP / USD
1.31477
USD / CHF
0.90476
USD / CAD
1.31395
EUR / JPY
123.976
AUD / USD
0.71199

CG Sponsors




roslanab

Active Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
2,483
Reaction score
23
Points
25
Salam,
otai forex, newbie ni nak mintak tolong...

Camana nak masukkan script kat MT4?

Tak kira lah apa2 script pun.

lepas tu, macama mana nak gunakan script ni?

dah puas cari mana2 thread kat sini tak jumpa.
dah byk ebook aku carik pasal script pun tak jumpa.

Thanks ya sapa2 yg sudi membantu...
 
Sponsored Post

darwisy

Forex Moderator
Joined
Dec 2, 2008
Messages
831
Reaction score
927
Points
61
Save kan apa2 script yang anda ingin guna ke dalam folder scripts.

Buka metatrader cari dekat navigator script yang di save tadi. Masa nak guna attachkan script tadi dekat main chart.
 

jejantas

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2007
Messages
24,648
Reaction score
919
Points
161
Save kan apa2 script yang anda ingin guna ke dalam folder scripts.

Buka metatrader cari dekat navigator script yang di save tadi. Masa nak guna attachkan script tadi dekat main chart.
Folder Experts/Scripts :D

Drag ajer script tuh masuk ke dalam chart ... Klik Allow Live Trading ....
 

roslanab

Active Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
2,483
Reaction score
23
Points
25
Script ni EA ke? atau robot forex.
Aku masih tak faham le antara script dan EA ni.:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register