macam mana nak trade guna mac book?

Latest Posts

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20483
USD / JPY
106.948
GBP / USD
1.39523
USD / CHF
0.91827
USD / CAD
1.26489
EUR / JPY
128.854
AUD / USD
0.77855

CG Sponsors




gajah

Fun Poster
Joined
Sep 29, 2009
Messages
317
Reaction score
0
Points
10
salam semua warga CG,

nak tanya, macam mana saya nak trading guna mac book ??
saya guna broker Insta, sblm ni guna windows untuk trading, tapi
disebabkan peredaran teknologi, saya dah guna mac tapi tak tahu macam mana
nak trading guna mac..harap ada yang dapat membantu.. :)
 
Sponsored Post

neo_laguna

Fun Poster
Joined
May 20, 2007
Messages
914
Reaction score
19
Points
25
setahu saye takde platform mt4 yg mac base...bro kene install parallel /vmware software dulu...software ni kite mcm 3rd party sfware yg bolehkan mac running windows...so bro kene la back to windows...
 

gajah

Fun Poster
Joined
Sep 29, 2009
Messages
317
Reaction score
0
Points
10
setahu saye takde platform mt4 yg mac base...bro kene install parallel /vmware software dulu...software ni kite mcm 3rd party sfware yg bolehkan mac running windows...so bro kene la back to windows...
yeke..ok TQ
 

laharjaya

Active+ Member
Joined
Jul 1, 2008
Messages
3,334
Reaction score
13
Points
25
cuba bro tgk psl wine software

wine akan membolehkan bro runningkan mt4 direct on mac tu tanpa perlu install windows
 

wanrayman

Fun Poster
Joined
Jun 27, 2010
Messages
163
Reaction score
60
Points
20
aku pakai bootcamp... install windows 7 pas tu trade....
search youtube mcm mane nak pakai bootcamp.. parallel lagging skit kalu indi ko byk..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register