Mabuk Jalan ??

CG Sponsors




GamezStar

CG Top Poster Club
Joined
Jul 1, 2008
Messages
29,217
Reaction score
1,103
Points
201
sape kt sini yg mabuk jalan ?? :-? apekah ubat yg sesuai untuk elak mabuk jalan ??
 
Sponsored Post

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,581
Reaction score
489
Points
131
Ubat dia gi clinic minta kat doctor atau pun gi beli kat pamasi!
 

kalau

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 4, 2008
Messages
48,563
Reaction score
127
Points
123
don't drink and drive.......aku agak2 la.....

jgn naik pub sebelum jalan.........
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,823
Reaction score
143
Points
83
aku kecik2 ye le naik kete ke bas ke kompem mabuk ahaha muntah2 pastu die ilang sendirik huhu
 

crome

Fun Poster
Joined
Jul 8, 2009
Messages
107
Reaction score
10
Points
15
dulu aku camtue jugak. penat aku pk tuk selesaikn. akhirnye. bile masuk kete je aku dgr music. so aku x focus sgt kt jalan. so x pening r
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
tgk benda jawuh.....


terbukti secara saintifik... x kira la mabuk jln ms bawak keta atau duk atas feri ke.... tgk la pokok or tempat yg jauh ke kt dpn.....

n minum air...
 

roBUST

Banned
Joined
Oct 13, 2008
Messages
12,406
Reaction score
136
Points
123
makan jer assam bro..x pun jgn membaca buku ketika dalam kenderaan..aku x pernah mabuk jalan lagi :))
 

keri3534

Active Member
Joined
Oct 30, 2009
Messages
1,075
Reaction score
2
Points
25
ada kat klinik jual pil utk org mabuk..mkn sblm naik kete...komfem x muntah punyer...tp nama ubat dia aku x ingt la..pernah aku beli utk tok aku...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register