BTC USD 24,624.2 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Liquid brand Liquido

Higherbidder

Fun Poster
Messages
885
Joined
Apr 16, 2010
Messages
885
Reaction score
3
Points
15
Minta Bantuan Otai Otai Vapor Yang ada Nampak liquid brand ni


attachment.php



Sampai sekarang x lalu isap vape pasal perisa ni habis.. tempat jual tu pun dah tutup. tak tau nak cari mane.. g uptown , downtown dan semua tempat sepatutnya pun takde jual .. adehh..Rasa manis terbaek sekali. Siap boleh rasa manis kat lidah tu hehe..

BRAND LIQUIDO p/s sape ada nampak boleh roger tq
 
Sponsored Post

Hitman™

Legendary Member
gem
Messages
12,286
Joined
Apr 27, 2010
Messages
12,286
Reaction score
163
Points
128
fuyohh, do-do kat belakang neh.

brazil mari ke?

search google pown macam tak keluar related result.
homemade kowt.
 

Higherbidder

Fun Poster
Messages
885
Joined
Apr 16, 2010
Messages
885
Reaction score
3
Points
15
fuyohh, do-do kat belakang neh.

brazil mari ke?

search google pown macam tak keluar related result.
homemade kowt.


Btul bro.. Ni rasa d.i.y malaysia punye.. Mane la tau ada tempat lain ada jual ke.. Memang terbaek ni.. Try lain perisa pun x ngam gak dgn ni.. Adus. . Ketandusan perisa vape haha
 

protozuaqs

Super Active Member
Messages
9,732
Joined
Oct 11, 2007
Messages
9,732
Reaction score
118
Points
83
ada kenal sorang yg jual benda ni,
tp bukan liquid tu la,cuma kenal yg jual tupperware tu....hehehe

liquido x nampak lagi orang jual,
tp libido nampak blambak orang jual kat sini...
 

Higherbidder

Fun Poster
Messages
885
Joined
Apr 16, 2010
Messages
885
Reaction score
3
Points
15
ada kenal sorang yg jual benda ni,
tp bukan liquid tu la,cuma kenal yg jual tupperware tu....hehehe

liquido x nampak lagi orang jual,
tp libido nampak blambak orang jual kat sini...

Hehe.. Sampai tupperware pun kau kaji gambar ni hehe.. Like like
 

luminor

Active+ Member
Messages
4,596
Joined
Feb 21, 2012
Messages
4,596
Reaction score
8
Points
25
ni bukan brand philipine ke tt?
kwn2 tempat kerja ade bwk brand ni rasenye
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register