vape

  1. zaimi2

    To Sell E-Liquid Jenama ShamanClouds : Premium Alice Mango & Cari Reseller

    Salam semua merujuk perkara di atas saya ingin menjual flavor jenama shamanclouds iaitu premium alice mango pg 35 vg 65 nico 6mg gabungan mango yougurt dan citrus manis dan sejuk (serdahana) harga pasaran : rm35 harga reseller :rm20 (minima order 10botol free 1 botol utk tester dan baju)...
  2. Higherbidder

    Wanted Liquid brand Liquido

    Minta Bantuan Otai Otai Vapor Yang ada Nampak liquid brand ni Sampai sekarang x lalu isap vape pasal perisa ni habis.. tempat jual tu pun dah tutup. tak tau nak cari mane.. g uptown , downtown dan semua tempat sepatutnya pun takde jual .. adehh..Rasa manis terbaek sekali. Siap boleh rasa...
  3. private_eye217

    Wanted E-cig vapers..sape ada jual??

    salam..ada x yg jual e-cig vapers dlm CG ni..
Top
Log in Register