Wanted LG Optimus 3D Max yg ada NFC

CG Sponsors




Sponsored Post

3 D

Fun Poster
Joined
Jun 5, 2014
Messages
739
Reaction score
0
Points
10
Saya nak beli phone ni. Siapa yg ada jual atau ada kawan² yg jual, post sini.

Terima kasih CG.
:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

3 D

Fun Poster
Joined
Jun 5, 2014
Messages
739
Reaction score
0
Points
10
Ada jual? Saya beli. Balas sini okey.

Terima kasih CG.
:)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock :)cgrock
 

3 D

Fun Poster
Joined
Jun 5, 2014
Messages
739
Reaction score
0
Points
10
Phone ni boleh tangkap gambaq & video dalam format stereoscopic 3D. Games pun boleh convert dari 3D biasa jadi stereoscopic 3D.

Maknanya apa² foto & video yg ditangkap dlm format ni & games 3D sama macam pakai spek 3D masa tengok wayang 3D di GSC atau TGV, cuma kalo stereoscopic 3D xyah pakai spek 3D tu dah nampak real 3Dnya.

Pasai tu wa nk belilah.
Apa yang syok TT fon ni ?
 

3 D

Fun Poster
Joined
Jun 5, 2014
Messages
739
Reaction score
0
Points
10
Please SMS 019-2543446 (Lee) if you or your friends sell this smartphone, thank you.
 

3 D

Fun Poster
Joined
Jun 5, 2014
Messages
739
Reaction score
0
Points
10
Kalo ada, SMS 019-2543446 (Lee) atau kalo kawan anda ada jual boleh hubungi saya oK.
 

3 D

Fun Poster
Joined
Jun 5, 2014
Messages
739
Reaction score
0
Points
10
SMS kat 019-2543446 (Lee) kalo anda atau kawan anda ada jual boleh hubungi saya, oK.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register