Lets Go To Old Trafford This Year!!!

Recommended Brokers


gelygeleman

Active Member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
1,196
Reaction score
363
Points
41
bro dh gi OT kan??? Tiket game beli kat mana?dgr citer tiket susah nak dapat sebab selalu sold out..rasa macam tak puaslah kalau pegi manchester tapi tak dapat tgk game kat OT,saya plan nak gi hujung tahun nie..dec,ade sapa sapa lagi nak pegi ke?
tiket boleh beli online. Saya beli dgn online ticket express & Thomas Cook Sport. kalau big game kena beli awal. kalau game epl yg biasa, bro boleh beli kat stadium 2-3 days before game. dec musim salji di UK.. syiokkk

Game MU vs Valencia (UEFA Cup)

Game MU vs Arsenal
 
Sponsored Post

moneyfinder

Active+ Member
Joined
Mar 22, 2006
Messages
3,540
Reaction score
31
Points
30
Syiok pegi sana waktu tu pegi ngan narutokun...priceless. kos asas dalam 4500 termasuk flight, hotel & tiket.

Kalau ade masalah nak tiket, insyaAllah aku leh tolong dapatkan dari kawan kat sana.
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,379
Reaction score
229
Points
123
audushh..terlepas aku.
 

wawantow

Active+ Member
Joined
Oct 20, 2011
Messages
3,328
Reaction score
230
Points
33
mcm citer rooney dgn drogba jew
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,379
Reaction score
229
Points
123
au dh smp dah sini.masa tu off season.padang rumput kena tutup dengan pasir..pasai apa aku tatau..
 

cempedak05

Fun Poster
Joined
Jun 19, 2011
Messages
192
Reaction score
2
Points
15
Takde lg ke perancangan trip terbaru ke sana?teringin nak gi sana....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register