Man United Lets Go To Old Trafford This Year!!!

Recommended Brokers


gelygeleman

Active Member
Joined
Sep 21, 2010
Messages
1,196
Reaction score
363
Points
41
Salam, pertama sekali mohon maaf jika telah ada spesific tread mmbincangkan hal ini.

Apa kata kita plan ramai2 Gang CG ke Old Trafford tahun ni tengok game ManU?

Kita rancang lebih awal supaya trip akan berjalan lancar dengan kos yang berpatutan. Antara perkara yang elok d bincangkan ialah:

1. Kita plan ke Old Trafford dalam tempoh musim cuti sekolah akan datang
. i. Cuti sekolah 3rd Term 27/08/2011 - 04/09/2011
. ii. Cuti sekolah 4rd Term 19/11/2011 - 01/01/2012
2. Tempoh pergi antara 3-7 hari
3. Flight kos rendah menggunakan Air Asia atau lain2.
4. Persiapan, Keperluan (passport etc), Penginapan (budget hotel / Malaysia Hall London), Perbelanjaan (pengangkutan, makan, lawatan,shopping etc)
5. Travel plan dari LCCT / KLIA ke UK.

So, sesiapa member2 CG yang pernah melaluinya boleh guide @ bagi info dlm tread ni.. Semoga kita akan mengalami memori yang terbaik d Theater Of Dream Old Trafford. Glory Glory MU





 
Last edited:
Sponsored Post

heroes.sport

Active Member
Joined
Sep 2, 2007
Messages
1,203
Reaction score
16
Points
25
Pergi stamford bridge la bang..apa barang g tafford lama..kekeke
(gurau jer)...
 

VertiLo

Active+ Member
Joined
Apr 20, 2009
Messages
3,613
Reaction score
31
Points
30
low cost carrier pun makan ribu riban gak nie.... :D
 

bob76

Legendary Member
Joined
Jul 7, 2010
Messages
16,281
Reaction score
70
Points
120
utk geng2 yg loaded2 jer nie..:)
 

renxu

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2008
Messages
6,634
Reaction score
213
Points
73
fuhhh...#:-S tempat yg menarik tuh..tapi..............#:-S
 

narutokun

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2006
Messages
3,506
Reaction score
3
Points
25
sediakan paling kurang RM6-7K untuk
pegi balik, tgk game dan stay dlm 5 hari..
nk sedap bwk RM10K utk shopping sume..
aku dah pegi bulan 4 thn lepas..burn RM10k..
shopping sane gile woo..haha
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,086
Reaction score
1,032
Points
1,091
pergh...yg berduit leh la join thread ni...den duk tepi
 

Mat Abid

Active Member
Joined
May 20, 2010
Messages
2,299
Reaction score
24
Points
35
huhu....den teringin benar la nak pie...huhu
 

rasyid9449

Active+ Member
Joined
Jul 10, 2009
Messages
3,436
Reaction score
66
Points
30
best ni..brp budget suma tt? klu mhl sgt x leh la nak g...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register