BTC USD 37,929.8 Gold USD 1,775.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Lepak Dgn Back Packers Full Time Traders

Status
Not open for further replies.

ForexBomoh

Freshie
Joined
Oct 16, 2010
Messages
34
Reaction score
65
Points
16
Sejak Isnin ini aku lepak kat Penang sebab wife meeting kat sana. Aku apa lagi, lepak and trade and tido. tapi aku terjumpa satu couple ini waktu kat cafe tgh tunggu wife habis meeting, duk tgk PC dan rupanya forex. Tanpa rasa malu, aku tegur depa dan oleh kerana sama sama kaki forex, kejap aje memupuk pertalian.. Rupanya dia org ni dari Rusia....

depa cite kat aku yang dah 2 tahun dia org duk travel dari North America ke South America ke Africa dan sekarang kat Asia. Malaysia negara ke 3 dalam Asia dan lepas ini nak ke Indonesia. Aduhh... best gak dia org ni.

Duk borak2, rupanya dia org ni 100% bergantung pada forex untuk support traveling dia org. Dia kata relax aje traveling. kalau untung besar, dia org duk kat hotel 3 or 5 star. kalau untung sikit lepak kat back packers hotels... tapi untung dia org kata memang ada, byk atau sikit aje bezanya....

Dia trading pakai dua moving average aje... simple sgt tapi bekesan. Hebat hebat... aku pulak lupa nak tgk setting dia... eisshhh...

memang cool gals... dua dua pulak cantik :eek:

with forex ... careful planning.... success
 
Sponsored Post

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
bab berkenalan tu memang best.
bab melancung sambil morex tu biasa je.
 

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
kenangan manis gak tu...x de ke bertukar no fon atau alamat..mana tau bole kembangkan cawangan..
 

yuu

Fun Poster
Joined
Jun 15, 2009
Messages
473
Reaction score
2
Points
15
alangkah bestnya kalau dpt hidup mcmtu..huhu :((
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
kalau aku jumpa tak lari dah.:))
 

yuu

Fun Poster
Joined
Jun 15, 2009
Messages
473
Reaction score
2
Points
15
tu la..kalau jumpa confirm tanya teknik apa diorang pakai..menuntut apa yg boleh..hehe
 

geesya

Super Active Member
Joined
Aug 6, 2009
Messages
7,456
Reaction score
243
Points
73
seronok ekk macam tu santai aje
 

TamingSari

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 28, 2006
Messages
25,495
Reaction score
162
Points
138
freedom of life...
 

zerotech

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
9,284
Reaction score
106
Points
73
wa.. bestnyer..
kalau aku terus ikut awek2 rusia tuh..

boleh melancong sambil belajar morex sambil....... :D
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.19101
USD / JPY
110.306
GBP / USD
1.39357
USD / CHF
0.91784
USD / CAD
1.23450
EUR / JPY
131.374
AUD / USD
0.75565

CG Sponsors




Top
Log in Register