PC Issues Lenovo laptop tak boleh switch on

CG Sponsors




GamezStar

CG Top Poster Club
Top Poster #5
Joined
Jul 1, 2008
Messages
31,371
Reaction score
1,555
Points
201
tak psg cmos batt nnti bkn kena tekan key ke utk continue bootup? sorry, lappy mcm nih tak penah lak buat
ya.. kene tekan key sebb akan ada warining time tak betul sebb cmos batery x ada.. just ignore je dulu 1 hari
 
Sponsored Post

superdogol

Fun Poster
Joined
May 29, 2012
Messages
695
Reaction score
14
Points
25
ya.. kene tekan key sebb akan ada warining time tak betul sebb cmos batery x ada.. just ignore je dulu 1 hari
rasa cam nak beli replacement cmos batt je. harap2 boleh setel poblem nih
 

superdogol

Fun Poster
Joined
May 29, 2012
Messages
695
Reaction score
14
Points
25
dah tukar cmos battery, and disconnect battery from mainboard. harap2 ok lah pasni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register