Wanted LED display skrin

CG Sponsors




selipar2010

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
18,867
Reaction score
1
Points
115
Salam

kpd kwn2 yg ada jual/supply LED display mcm kt bawah ni bleh pm den brapa harga....yg psg kt kedai2/tepi jalan/masjid tu laa:D



kalau boleh dgn sistem skali senang

tq:)cgrock
 
Sponsored Post

Humanspider

Fun Poster
Joined
Jun 1, 2007
Messages
849
Reaction score
8
Points
15
baru je beli untuk sekolah, kalau jumpa awal boleh beli dari tt
 

t3rdtier

Active+ Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
3,084
Reaction score
127
Points
33
Dok area mana? Kalau kl, area jln pasar ada jual..
Nak survey boleh ushar di lelong...
 

selipar2010

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
18,867
Reaction score
1
Points
115
salam...nk tnye ada kwn2 kt sini jual burger psg LED display tak? :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register