LC 135 vs Honda Dash 125FI

CG Sponsors




Haki Haki

Freshie
Joined
May 19, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Walaupun dah 2020, LC masih pkai cdi dan Dash 125FI pakai fi. Mana lagi elok beli kalau tgok dari segi specs? LC mcm best sbb 135cc... Dan org ckp seat Honda dash agak besar...
 
Sponsored Post

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
21,556
Reaction score
1,942
Points
201
amik Honda Wave 125i jela.

hero-product.png
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,461
Reaction score
194
Points
73
honda ni slek dia signal capang dia cpt patah,tgk la apa2 jenis model wave ke rs ke slalu nmpak terkulai...pastu seat dia keras woo..mau kematu punggung..

vote 135lc la
 

Haki Haki

Freshie
Joined
May 19, 2020
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
honda ni slek dia signal capang dia cpt patah,tgk la apa2 jenis model wave ke rs ke slalu nmpak terkulai...pastu seat dia keras woo..mau kematu punggung..

vote 135lc la
Yes, signal capang dia mmg xminat... Klau xpatah pon, dlm setahun gitu getah2 kat signal dia akan reput sbb hujan&panas. Ingat nak beli LC ni
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,131
Reaction score
514
Points
126
dash injection, lampu depan LED standard kilang, tak ada coolan senang jaga
wave 1205i sama macam dash cuma ruang bawah seat lebih besar, kuasa kuda kurang sikit
LC masih pakai kaburator dan mentol bulb

signal capang untuk keselamatan pemandu belakang nampak bro nak belok kiri kanan.
Yamaha-135LC-2019-7-1200x1600.jpg

LC 135 2019 dengan signal capang
Yamaha-135LC-2019-13-1200x1600.jpg

lampu besar masih pakai mentol
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register