Wanted Laptop terpakai dan rosak

CG Sponsors




Sponsored Post

elnino25

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2010
Messages
7,440
Reaction score
64
Points
70
salam tt, amek laptop je ke..pc tak amek?
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,754
Reaction score
1,869
Points
201
Terima rosak yang macam mana?
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
wsalam...pc tak ambik tuan..laptop je
salam bos, acer aspire s3 ambik tak?

semua elok lagi, screen je takde... skang ni aku cucuk kat hdmi utk play kat tv... tapi tak pakai sangat sebab kebanyakkan masa pakai android box...
 

penhitam

Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
1,944
Reaction score
32
Points
40
salam bos, acer aspire s3 ambik tak?

semua elok lagi, screen je takde... skang ni aku cucuk kat hdmi utk play kat tv... tapi tak pakai sangat sebab kebanyakkan masa pakai android box...
wsalam..aspire s3 model apa tuan? s3 ni banyak model? i3/i5?kalau boleh tuan boleh bagi no macam s3-391 s3-3951..biasa ada kat bawah laptop
 
Last edited:
Sponsored Post
Top
Log in Register