Laptop kena kilat & desktop 'hang'.

CG Sponsors




batujalan

Fun Poster
Joined
Apr 3, 2009
Messages
416
Reaction score
23
Points
15
Salam,

Saya bab2 laptop & desktop memang tak arif lansung so harap memeber di cg bole bantu.

Ada 2 masalah nak tanya:

1. Laptop klu rosak akibat kilat (petir), nak tau brp ringgit kos repairnya? model acer 4520.

2. Saya baru beli desktop terpakai, asalnya desktop ni guna cdrom kemdian saya tukar cdrom tu kpd dvd rom. Masalahnye desktop ni akan 'hang' bila saya mainkan dvd. spec desktop: p4 2.2, ram 512.
 
Sponsored Post

duan47

Active+ Member
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,765
Reaction score
98
Points
30
Nak share jg pglmn kena petir.

Saya guna lappy Compaq V3000, pernah 2 kali kena petir.

Efek pertama kali, hanya adaptor (kotak power supply) kong. Tukar rm80.

Efek kali ke-dua, 1 set kabel wayar prblm & bhgn sblh kanan lappy (CD driver & usb kadang2 detect, kdg2 x detect - masih guna sampai skrg). Tukar set wire je rm90.

:):)
 

batujalan

Fun Poster
Joined
Apr 3, 2009
Messages
416
Reaction score
23
Points
15
trima kasih mr petro & en duan47 atas info yg diberi.
 

ed_zero

Super Active Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
5,194
Reaction score
160
Points
73
laptop kwn aku acer 4520 skrin pecah..terjatuh..haha..
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
Salam,

Saya bab2 laptop & desktop memang tak arif lansung so harap memeber di cg bole bantu.

Ada 2 masalah nak tanya:

1. Laptop klu rosak akibat kilat (petir), nak tau brp ringgit kos repairnya? model acer 4520.

2. Saya baru beli desktop terpakai, asalnya desktop ni guna cdrom kemdian saya tukar cdrom tu kpd dvd rom. Masalahnye desktop ni akan 'hang' bila saya mainkan dvd. spec desktop: p4 2.2, ram 512.

soalan dua aku jawab..

RAM ko sgt low...tambah2 kalu windows xp..
 

thelotrogold

Freshie
Joined
Oct 27, 2009
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
President Barack Obama is the wave

President Barack Obama is the wave. Security forces Last Chaos Gold besieged Afghanistan themselves.While the new U.S. strategy in the war drums in the world, Afghanistan's Defense Force has quietly built the company plans to strengthen the grip of the Taliban in some parts of the country to break revealed.RS Gold Afghanistan is the observed increase in efficiency due to the success of the new war plan in hand with Obama's ability to recruit in Afghanistan, training and retraining of the security forces, which may eventually take the lead in defending the nation.The Afghan Ministry of Defense Gen. Abdul Rahim Wardak told Lotro Gold The Associated Press in an interview Saturday that he has been placed in a brigade, a new three-seventh Brigade of the Afghan Army Corps. Corps 215 in the capital of Maiwand Lashkar Gah Helmand, where most of the aid, 30,000 are used.Prime Minister Gordon Dragonica Gold Brown said that the Afghans have promised to send up to 5,000 members of the new body of work with British troops in Helmand. Wardak insists reached with ease. He said he has already begun, the administration staff of the Second Brigade.Moreover, said about 44 companies from other Buy Aion Gold battalions of Afghan troops in time added on the south and east. Another battalion headquarters in Afghanistan, who heads will complete in January, also on the scene of a major offensive weekend in 1,000 Marines and 150 soldiers in Afghanistan Helmand.
 

ilhamputra

Active Member
Joined
Jul 28, 2008
Messages
1,605
Reaction score
8
Points
25
ish.memang bahaya ni.ake pun ade pengalaman camtu
 

batujalan

Fun Poster
Joined
Apr 3, 2009
Messages
416
Reaction score
23
Points
15
utk masalah desktop tu, aku dah wat mcm mr petro sarankan tu..install codec.. tak ok jugak. maybe kena tambah ram lagi mcm en zamreda sarankan.

thnks sudi membantu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register