BTC USD 51,372.2 Gold USD 1,781.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kursus pengendali makanan

harrisandria

Freshie
Messages
27
Joined
Oct 9, 2009
Messages
27
Reaction score
0
Points
3
Salam kepada semua warga CG..

Disini saya hanya ingin membantu ayah mertua saya promosikan syarikatnya yang memberi khidmat Kursus (dengan sijil) Pengendali Makanan.

Bagi saya, kursus ini amatlah penting bagi mereka yang berurusan dengan makanan secara terus (direct food handlers) seperti pekerja restoren, gerai, kantin, kilang membuat makanan/minuman.

Kursus setengah hari ini termasuk kertas nota, sijil dari UKM dan juga suntikan TY2. Sijil ini sah laku seumur hidup manakala suntikan TY2 kena 'renew' setiap 3 tahun jika masih meneruskan di dalam bidang penyediaan makanan.

Kursus Pengendali Makanan ini juga adalah wajib bagi kesemua Majlis Berkuasa Tempatan untuk mendapatkan sijil berniaga dikawasan tersebut.

Sijil yang di keluarkan oleh D'Wajan Food Institute ini sah digunakan diseluruh Malaysia.

Kursus adalah RM150 (kursus, nota & suntikan)..sebarang maklumat lanjut, bolehlah berhubung dengan Tuan Haji Ramdan Bawok dari D'Wajan Food Institute, Klang.

Alamat D'Wajan Food :

No.82,1B, Jalan Raya Barat,
Pusat Perniagaan Raya Barat,
41100 Klang, Selangor
Tel/Fax : 03-33720260
H/p : 016-3111838 / 016-3111160

Kursus selalunya pada hari Rabu dan Sabtu..jika anda ada satu kumpulan yang besar ingin mengambil kursus tersebut, kursus juga boleh dibuat di tempat anda.Sila berhubung dengan Tuan Haji Ramdan untuk membuat 'appointment' dan untuk sebarang makluman lanjut.

Antara perkhidmatan lain D'Wajan Food Institute ialah perkhidmatan membekal dan memasang 'Grease Trap' di premis perniagaan (sesetengah Pihak Berkuasa Tempatan mengenakan syarat kemestian memasang Grease Trap pada restoran dan gerai)

Akhir sekali, saya memohon maaf jika info ini mengganggu warga CG..saya hanya ingin membantu ayah mertua saya..

Salam Satu Malaysia dari saya...

Sekian terimakasih..
 

CG Sponsors
Top
Log in Register