Wanted Kuih Raya 2012

CG Sponsors




Sendiri

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 28, 2012
Messages
4,148
Reaction score
48
Points
30
Assalamuaaikum..

Ada member2 CG ygt buat bisness kuih raya tak sekitar kawasan KL + S.Alam ??
Ada buat agent tak?

Nak jadi agent anda kalau boleh.. My marketing secara offline & online jer.. Offline dekat kawasan2 perumahan

kalau ada minta PM saya yer :)cgrock
 
Sponsored Post

tajulz

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2008
Messages
648
Reaction score
0
Points
10
wslm....kami ade bbrp jnis kuih raya kalau berminat...serendah rm10 sebalang(isi dlm 30lbh) utk belian 50bekas..antara kuihnya cornflakes madu,cornflakes coklat,biskut susu,tart bertih coklat,tart badam coklat dll...kalau berminat,blh call kami 0176037096 tq...
 

Sendiri

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
May 28, 2012
Messages
4,148
Reaction score
48
Points
30
wslm....kami ade bbrp jnis kuih raya kalau berminat...serendah rm10 sebalang(isi dlm 30lbh) utk belian 50bekas..antara kuihnya cornflakes madu,cornflakes coklat,biskut susu,tart bertih coklat,tart badam coklat dll...kalau berminat,blh call kami 0176037096 tq...
ok boss :D:)paid
 

versa

Active+ Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
3,295
Reaction score
3
Points
25
tt cover area mana..?
family aku tgh duk buat kuih raya...
 

Syedz

CG Top Poster Club
Joined
Dec 23, 2008
Messages
21,981
Reaction score
108
Points
128
Assalamuaaikum..

Ada member2 CG ygt buat bisness kuih raya tak sekitar kawasan KL + S.Alam ??
Ada buat agent tak?

Nak jadi agent anda kalau boleh.. My marketing secara offline & online jer.. Offline dekat kawasan2 perumahan

kalau ada minta PM saya yer :)cgrock
wah,
rajin bos cari bisnes..
gud2
 

tajulz

Fun Poster
Joined
Jun 11, 2008
Messages
648
Reaction score
0
Points
10
ok boss :D:)paid
hehe kuih2 lainpun byk dlm senarai:klu minat calling2 k

DAHLIA
SNOW ALMOND
ALMOND LONDON
GREEN WIDOW
COCONUT BATIK
FLORENTINE
CHOC CHIP
CHOC CHIP PUDINA
BISKUT PUDINA
SUJI GAJUS
MAKMUR
SARANG SEMUT
OAT OH OAT
BLACK BEAUTY
TART NENAS
TART BLUEBERRY
TIRAMISU COFFEE COOKIES
 

shazian

Active Member
Joined
Jan 21, 2010
Messages
1,058
Reaction score
0
Points
20
ada...ada..
mmg aku cover kl / shah alam..
gambar menyusl nnt kay..
 

ruzz

Freshie
Joined
Jun 12, 2012
Messages
27
Reaction score
0
Points
8
cube boss ambik di noraini cookies.. kat subang.. rase memang sedap.. kueh pon banyak ade.. dorang baik n peramah.. siap dapat biskut rejek free ber plastik k..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register