kuih raya

  1. firehand

    To Sell CRUNCHY BROWNIES COOKIES Biskut Raya 2019

    PROMO RAMADHAN CRUNCHY BROWNIES COOKIES:)cgrock:)cgrock:)cgrock 1 BEKAS RM18 3 BEKAS RM50 (JIMAT RM4) * 1 bekas = 50 - 55 keping JOM ORDER UNTUK RAYA. 😘 CLOSE ORDER (24/5/2019) DELIVERY 7-10HARI SEBELUM RAYA *tidak termasuk kos pos/cod * COD Selayang & berdekatan Berminat whatsapp 601128029740
  2. H

    To Sell Nutella Pod

    nutella pod kembali lagi menyerang... meh grab cepat...rasa sekali pasti mau lagi... rasa enak sekali dipenuhi dengan nutella..yang sangat sedapp... pelbagai jenis topping kita ada nutella kitkat nutella walnut nutella almond nuttella kinder beuno nutella biasa tanpa topping pun ada.. free...
  3. ida_net

    To Sell UPDATED: PEK BAJET RM6.. Homemade famous amos rm15

    Assalamualaikum... Saya ada menjual biskut famous amos homemade -+250gram pada harga RM15. PEK BAJET JUGA ADA: RM6 SETIAP SATU.. Boleh buat kudap2 untuk seisi keluarga... berminat nak jadi dropship pun boleh.. dan doorgift... tempahan diterima.. whatsapp saya untuk order dan tempahan...
  4. juezairi

    To Sell Brownies cookies

    Or Macammacam Shoppe Selangor 31 December 2018 · RM18 SEBEKAS WHATSAPP 0162370791:)cgrock:)cgrock:)cgrock #cookies #walnutcookies #browniescookies nyummm nyumm klang shah Alam h60162370791
  5. juezairi

    To Sell Kuih kapit peanut dan choclate rm22

    NGAP NGAP!!!RANGUP!!ENAK!! KUIH KAPIT BERINTIKAN PEANUT!! Wasap.my/+60162370791 ORDER DIBUKA!!! RM22/ SEBOTOL 45 KEPING.. MEMANG RUGI TAK BELI COD KLANG SHAH ALAM ANTARA cUSTOMER KAMI:)cgrock:)cgrock APA BEZA KUIH KAPIT KAMI... RANGUP... NYUMMM NYUMM INTINYA MELELEH... BAQ HANG...
  6. dominator

    To Sell Homemade bakery product - Mai singgah Mai tengok

    Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua Saya menerima tempahan beberapa jenis dessert yang sedap dan lazat, sesuai untuk semua peringkat umur. Boleh layan gambar dulu.. Like facebook saya, seperti di signature saya Boleh whatsapp/call/sms 017-2429495 Baby Macaroons Fudgy Brownies...
  7. ohmediafire

    To Sell Pelbagai kuih raya !

    Assalamualaikum Wrt Wbt Memperkenalkan kuih raya yang bukan calang-calang orang makan tau, tapi sultan Mizan sendiri yang tempah setiap tahun untuk dijamukan kepada tetamu-tetamu baginda. Untuk mengetahui kisah secara detail boleh lawati Facebook kami: Kuih Raya Raja Sehari. MENGAPA PILIH KUIH...
  8. joulee

    Tempahan Cheesekut di Kawasan Shah Alam

    http://www.youtube.com/watch?v=aHfismBr_TI Anda suka makan cheesekut tapi malas nak buat? Jangan bimbang, kami sedia menerima tempahan cheesekut untuk kemudahan anda! Kami menerima tempahan cheesekut oreo & cheesekut nestum kerana kedua cheesekut ini sangat popular! Info lanjut sila klik sini...
  9. dloanman

    Panduan Buat Tart Untuk Makan Sendiri & Berniaga

    http://www.youtube.com/watch?v=dH1dUFl4_Co Berita baik untuk sesiapa yang gemarkan tart buah, cheese tart dan tart telur samada untuk makan atau perniagaan!:D Dalam CD Panduan Buat Tart ini, kami akan menunjukkan bagaimana untuk membuat 3 jenis tart yang paling digemari oleh ramai orang. Anda...
  10. eLLYaNa

    To Sell (^,^) Tart Gebusss & Semprit Mabelesss Kembali Lagi!~

    TarT GuLuNG & SeMPRiT DaHLia (^,^) lai lai dapatkan tart nenas gulung & semprit dahlia yang sedap ni~ jangan biarkan air liur anda meleleh kerana teringin. :)) tempahan boleh dibuat sepanjang tahun :D RM 25 / 50 PCS RM 20 / 50 PCS COD area Putrajaya. sms/whatsapp eLLYaNa @ 012 369...
  11. syuk_3

    To Sell Pengedar Arriana Homemade Cookies dikehendaki. Modal rm 0. Peluang tambah DUIT RAYA

    Salam Kepada sesiapa yg berminat menjadi pengedar biskut raya ARRIANA COOKIES sila hubungi kami. Tak perlu modal. Kami sediakan tester dan anda hanya perlu promote dan jual pd kenalan atau sesiapa shj. Biskut dijamin sedap. 100% homemade. Kami guna BUTTER bukan MARJERIN Hanya terbuka pd...
  12. A

    To Sell Popia simpul untuk raya!!!!

    Hai kawan kawan... Tempahan untuk popia simpul dibuka..untuk tempahan raya ..ready stock.... Hanya rm10 untuk 100 biji agen dropship dia alu alukan sample ada disediakan hanya rm15 include postage.... Pm ata sms 0109118853
  13. zam_c61

    To Sell Mencari Pengedar Biskut Raya

    Salam Semua Bakal Pengedar, Pelbagai Biskut raya sedia untuk diterima tempahan . Akan ditambah dari masa ke semasa. Keutamaan di Johor. Sbb lain2 tempat nnti kos bertambah pulak:( . Peniaga2 kedai jga dialu-alukan..Boleh tambah produk dikedai anda. 1. Biskut coklat berkrim(Balang) 2. Biskut...
  14. K

    To Sell Kerepek raya!!!!!!

    Salam wat suma warga2 CG Bersempena Ramadhan dan Aidilfitri yang bakal tiba, kami membuka tempahan bagi aneka jenis kerepek dan kuih2 tradisional (lebih dr 50 jenis)... sekiranya ada antara user2 CG yang berminat untuk membuat tempahan, boleh la menghantar PM kpd pihak kami... sampel (untuk...
  15. Sendiri

    Wanted Kuih Raya 2012

    Assalamuaaikum.. Ada member2 CG ygt buat bisness kuih raya tak sekitar kawasan KL + S.Alam ?? Ada buat agent tak? Nak jadi agent anda kalau boleh.. My marketing secara offline & online jer.. Offline dekat kawasan2 perumahan kalau ada minta PM saya yer :)cgrock
  16. Hazmat

    To Sell Kuih Raya

    Assalammualaikum & Salam sejahtera Saya nk promote kuih raya tahun 2011 ni. Sekiranya berminat bolehlah hubungi utk pesanan. Tq. www.mudah.my-Popia+Inti+Udang+Kering-1064339
  17. yaniecookies

    To Sell Biskut raya 2011

    KAMI MENERIMA TEMPAHAN KUIH RAYA.BASE IN MELAKA,UTK LUAR MELAKA PON BOLEH ORDER.KEPADA SESIAPA YANG MAHU MENEMPAH,MEMBORONG ATAU MENGEDAR KUIH RAYA,KINDLY PM ME,EMAIL DI [email protected] 5 JENIS BISKUT RAYA YG AVAILABLE UTK MENJAGA KUALITI 1)ALMOND LONDON 2)GOLDEN NUT 3)FANCY...
  18. qie_ekin

    Wanted Biskut sarang semut

    salam to all... dlm org sibuk2 tgh jual barang nak raye nih aku teringat kat biskut sarang semut nih... jarang btul aku jumpe... nak wat x reti... yg aku reti mkn, mkn dan mkn... idup utk mkn..:)):eek:
  19. Q

    Wanted Mencari pengedar/agen jualan kuih raya,pakaian lelaki,wanita,kanak2,cadar dll.

    saya mencari pengedar untuk mejual kuih raya... saya akan bagi harga dealer untuk sape yang ingin menjadi pengedar @ jual di kedai masing2.... saya ada beraneka jenis kuih raya untuk dijual.. saya ada jual sample cookies untuk pengedar @ pembeli yang ingin merasanya dulu... sila hubungi...
  20. abang mamak

    Wanted Pelbagai kerepek sempena raya

    Salam CG members.. Abg mamak ingin tahu sesiapa yg ada atau kenal org yg terlibat dalam industri prmbuatan kerepek n kekacang. Merangkumi semua kerepek. Abg mamak nak beli dlm kuantiti yg besar. Kalo blh xmo ade org tghlah.. sbb nanti harga dah jadi mahal. sesiapa blh kasi advise skit
Top
Log in Register