Kuala Krai Forex Group

CG Sponsors




exllon

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
3,178
Reaction score
66
Points
30
Assalamualaikum w.b.t

Kawe buko thread ni kerana nak mencari jika ada di kalangan ahli CG yang berada di dalam daerah kuala krai,kelantan dan sekarang ni/dalam perancangan untuk menjadikan forex salah satu sumber pendapatan dan sudi untuk buat study group.

Kawe dengan rendah diri dan rasa hormat ingin dan berharap untuk buat satu group forex untuk berbincang dan belajar teknik dan analisa forex secara grouping..

Kenapa Nak Buat Group?

Kerana selama ini segala ilmu dan teknik yang kawe perolehi hanya dari CG dan uncle google sahaja.:D.Sekiranya ada teman dan pendapat yang lain dan teknik yang mudah tapi tidak di sedari oleh kawe dapat kita bincang bersama..

Yang paling kawe ingin adalah untuk berbincang dan mendalami lagi teknik kuda lukpayat dan basket trading T101.Ini untuk mencerahkan lagi minda dan neuron tentang forex ini..:">

Salam perkenalan

exllon..Jiran-jiran terdekat juga di alukan



Ni IA dari oasis yang aku tengah guna untuk trade dan still mengkaji lagi..MAsih banyak lagi tak di fahami..





YM exllonfx
 
Last edited:
Sponsored Post

exllon

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
3,178
Reaction score
66
Points
30
Isk Takde ke warga KK kat CG ni..takkan la kawe sorang jah ...:((
 

waktong

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,523
Reaction score
97
Points
80
skop nya kecik sgt bos...k.kerai jah?
 

exllon

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
3,178
Reaction score
66
Points
30
Takde la bos lani kawe tak dan masa coz sibuk kerje..lani nak cari hoh mana dekat dulu..ok luaskan sikit dari KK ke machang and t.merah camner?:D
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
kalau kate group kelanta... wohhohohohohooooo gilerss nak sebot sorang2.. berlana sinih
 

waktong

Super Active Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
7,523
Reaction score
97
Points
80
kebiasaanya ramai dok jauh2...better buat online dulu..boleh guna YM or skype
 

dsp

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2006
Messages
368
Reaction score
0
Points
10
kebiasaanya ramai dok jauh2...better buat online dulu..boleh guna YM or skype
sebab jauh2 la nok buat bir jupo dekat2 kan.. ambo nok etek.. tp porek tu sepata haram dok reti.. nok belajor laaa
 

dsp

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2006
Messages
368
Reaction score
0
Points
10
kebiasaanya ramai dok jauh2...better buat online dulu..boleh guna YM or skype
sebab jauh2 la nok buat biar jupo dekat2 kan.. ambo nok etek.. tp forex tu sepatah haram dok reti.. nok belajor laaa
 

exllon

Active+ Member
Joined
Dec 27, 2009
Messages
3,178
Reaction score
66
Points
30
kebiasaanya ramai dok jauh2...better buat online dulu..boleh guna YM or skype
Bagus juga idea untuk YM/skype tu..:-?
Untuk hujung minggu lepas jumaat ke buat group ok gak sambil pekena McD ke KFC ke ...:D:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register