Korang punya google ok tak?

CG Sponsors




theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
kalau sape2 dah ade bukak thread camni, mod kasi merge je k?

korang punya google search ok tak? aku punya dari semalam macam bermasalah jer, tiap kali aku surf google.com.my (kalau letak dot com pon akan automatic pergi ke dot com dot my) msti tak akan keluar yang macam biasa punya, dia akan keluar macam ni,



Uploaded with ImageShack.us

first aku ingat chrome punya masalah, but homepage search google mozilla firefox pon same...

korang punya pon same ker?? aku punya since semalam kot jadik camni..

btw kalau korang nk search using google, bleh gne link yang ni, search mcm biase, tp google malaysia still x bleh msuk cam dlu..
http://www.google.com/webhp?hl=en
 
Sponsored Post

haudli

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,313
Reaction score
442
Points
136
mungkin tgh format link facebook tu...
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
hummm... aku punya still same lagi camtu.. special search...

pelik kot.. aku x dak pon download ape2, tiba2 jdik camni..kate pkai proxy, mmg x de pon..
 

Mitokondrion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Nov 25, 2008
Messages
11,890
Reaction score
332
Points
141
aku pun pkai chrome gak... xtimbul ape2 iklan pun
 

theBLOGGERboy

Super Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
7,437
Reaction score
30
Points
70
lolz, asal aku punya beriklan...? x pe, pasni aku nk try rest sgale benda kalau ade ape2 setting yang aku terusik...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register