hahahuhu
Fun Poster
- Messages
- 343
- Joined
- Aug 18, 2009
- Messages
- 343
- Reaction score
- 0
- Points
- 10
cmtu xyh kawin r..
hahaha
hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
cmtu xyh kawin r..
hahaha
Seorang lelaki telah pergi ke kedai ubat dengan anak lelakinya yang berumur 8 tahun. Semasa didalam kedai tersebut, mereka telah melalui seksyen yang mempamirkan pelbagai jenis kondom dan berbagi jenis package.
Anak: Ayah apakah benda ini?
Ayah: Owh…….. in adalah kondom. Kita lelaki perlu memakainya untuk menghindarkan penyakit terutama ketika melakukan seks bebas atau untuk membuat pelan keluarga.
Anak: Yelah ayah, saya pernah dengar perkara ini semasa pelajaran kesihatan di sekolah.
Si anak sangat tertarik dengan berbagai jenis kondom yang dipamirkan lalu mengambil bungkusan kondom yang menggandungi 3 pek.
Anak: Ayah kenapa kondom ini dipek 3 kotak sekali gus.
Ayah: Owh…. ini untuk budak-budak sekolah menegah. 1 untuk hari Jumaat, 1 untuk hari Sabtu dan 1 untuk hari Ahad.
Anak: Hehehe…. hah yang ne kenapa ada 6 dalam satu pek…untuk siapa ke pulak ayah?
Ayah: Ha yang ne pulak untuk budak-budak universiti…. 2 untuk hari Jumaat, 2 untuk hari Sabtu dan 2 untuk hari Ahad.
Anak: WOW! Ha yang ini ada 12. Yang ni saya tau ayah…. kondom ini untuk orang yang dah kahwin ….. kena pakai hari-hari. Betul tak ayah?
Ayah dengan muka yang kurang bermaya dan bengang menjawab: Alah yang ini memang untuk orang dah kahwin tapi…… 1 untuk bulan January, 1 untuk bulan February, 1 untuk bulan March… Tetapi kadang dalam 1 bulan pun tak pakai.![]()