klu jd camni camna ek??

CG Sponsors




haqi1611

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
3,920
Reaction score
18
Points
25
tgh elok2 don on9..
tetija ja screen display cam tu..





sbb pe ek jd camtu...?
 
Sponsored Post

GnoLa ®

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 23, 2007
Messages
27,882
Reaction score
22
Points
125
Dr PC harap dpt bantu member kita ni...
:)cgrock:)cgrock
 

Kliknet

Fun Poster
Joined
Sep 11, 2008
Messages
491
Reaction score
1
Points
15
selalunya kes macam tu banyak sebab dan di antara nya....serangan virus pada system win32.exe, apabila system win tersebut sudah di jangkiti dan secara automatik windows akan menjadi corupt apatah lagi bila win yang dijangkiti itu sudah dimusnahkan oleh antivirus kita...
ke2- antara penyebab ialah pengunaan windows cetak rompak...secara tetiba jer windows tu boleh corupt..maybe sebulan, 2 bulan dan kadang2 seminggu saja windows tu boleh rosak...dlam keadaan bergini dinasitahkan format balik komputer anda kemudian setting semula agar tidak berlaku pekara itu lagi...
 

Kliknet

Fun Poster
Joined
Sep 11, 2008
Messages
491
Reaction score
1
Points
15
try dulu...sebab saya bru guna komputer 1 tahun tanpa antivirus dan anti spyware...semua web+ download saya masuk ari2...tiada masalah..komputer still laju cam biasa...
 
Last edited:

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,159
Reaction score
18
Points
35
ini org pangel Blue Screen of Death

slalu jadi camni pasal win dpt detect masalah yg tak bleh nk recover
cube cek balik ada try install apps pelik2 tak kekdg jdi camni gakk

cube try restore balik
tkan f8 pastu pilih 'last known good configuration'
 

Kliknet

Fun Poster
Joined
Sep 11, 2008
Messages
491
Reaction score
1
Points
15
camna leh jadi camtu tak tau ler....pc saya dh setahun...xpenah lagi jumpe hal camtu..cuma penah tengok pc orang len jer...
 

mtaufiq89

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2008
Messages
680
Reaction score
2
Points
15
kena BSOD nie..
slalu BSOD nie jd sbb ade troubleshoot kt sofware/hardware..
nak senang tros je format balik..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register