BTC USD 81,538.7 Gold USD 4,139.02
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kisah nenek dan baju cinta

danx

Super Active Member
Messages
5,709
Joined
Mar 9, 2010
Messages
5,709
Reaction score
5
Points
65
Seorang nenek datang menziarahi rumah cucu perempuannya yang baru berkahwin. Setelah membunyikan loceng, si nenek terkejut kerana mendapati cucu perempuannya yang membuka pintu dgn tanpa seurat benang pun di badannya. Belum sempat si nenek bertanya, si cucu berkata, “Saya sedang menunggu suami saya pulang dari berkerja nie nek!” “Yg kau telanjang tu nape!!!???” marah si nenek. “Ini la BAJU CINTA saya,” balas si cucu perempuannya. “BAJU CINTA ??” si nenek kehairanan. “Ya, suami saya menyukainya, saya juga begitu senang MEMAKAInya. Saya harap nenek dapat balik dulu sebelum suami saya pulang kerana tentu suami saya nanti akan berasa malu melihat saya memakai BAJU CINTA ini di hadapan nenek,” pinta si cucu perempuannya.

Si nenek faham kehendak cucunya. Dalam fikirannya mungkin itu cara terbaru si isteri melayan sang suami zaman sekarang. Di dalam perjalanan pulang si nenek mendapat idea. Fikirnya dengan mengikut cara cucu ,perempuannya, sudah tentu dia dapat mengeratkan hubungannya dengan si atok yang sudah berumur. Sesampainya di rumah, si nenek tadi terus menanggalkan semua pakaiannya, mandi, berbedak dan memakai minyak wangi sewangi wanginya. Kemudian si nenek tadi pun menunggu si atok pulang.

Beberapa ketika si atok pon pulang. Sebaik saja pintu di buka, si atok mendapati si nenek berbogel kat depan pintu…. “Awat hang nie? Dah buang tebiat keeer???” marah si atok tadi. “Ini lah BAJU CINTA abang” kata si nenek tadi.

“BAJU CINTA???…… Kok iyea pun….. IRON la dulu baju tuh!! Nampak sangat kedutnyer…
 
nenek oo nenek...hehe


***pernah baca sebelum kat mane entah
 
Ntah la baca kat mana ntah :))
 
kehkehkeh nenek punya baju cinta dah tak menawan, sian kat atuk.. kehkehkeh
 
1st ak baca dulu kt mastika

8tahun lepas xsilap
 
ni lawak lama..byk kuar kt tenet
 
Back
Top
Log in Register