Kipas siling : brand apa yg bagus?

Recommended Brokers


Poll : CariGold new board 2019

  • Fonts terlampau besar, boleh kecilkan sedikit

    Votes: 24 22.4%
  • Warna terlampau terang

    Votes: 8 7.5%
  • Sidebar besar agak mengganggu

    Votes: 44 41.1%
  • Sangat berminat dengan theme baru ini

    Votes: 29 27.1%
  • Serius, tak minat langsung

    Votes: 34 31.8%

Latest Threads

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,778
Reaction score
313
Points
83
Assalamualaikum...

Nak tanya sat..kot ada yg baru psg kipas baru...

Antara kdk & panasonic mane lg ok?

Igt nk beli kdk yg ade led tu tp harga boleh tahan dlm rm500++
 
Sponsored Post

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,618
Reaction score
178
Points
0
rumah aku kdk n panasonic 2-2 ada...yg kdk dah start bunyi..panasonic senyap saja.
 

cyborg

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
4,515
Reaction score
93
Points
48
Panasonic & KDK. 2 brand ni OK. Lain brand tak payah beli.
 

pudins70

Super Active Member
Joined
Mar 28, 2011
Messages
6,662
Reaction score
287
Points
83
Kalau tak nak pening kepala, beli jer yang jenis 3 blade tu, tak kira panasonic atau kdk. Sejuk pun sejuk.
Aku punya Bayu 5 panasonic ada 4 biji. 2 dah start bunyi. Yang jenis 3 bilah tu steady lagi.
 

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,382
Reaction score
92
Points
0
elmark terbaik, umah aku dah pakai 6 tahun takda slow takda bising, jenis tengah yg bulat (watermelon), skrg susah nak cari design ni
 

faizk

Super Active Member
Joined
May 31, 2010
Messages
7,507
Reaction score
25
Points
48
Location
shah alam
mungkin kdk kot.. aku pki panasonic bayu lom smpei 2 thn pn dh start bunyik
 
Sponsored Post
Top
Log in Register