BTC USD 38,768.4 Gold USD 1,812.13
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kia spectra convert sr20 auto..

snowiscold1

Freshie
Joined
May 23, 2010
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
salam kepada otai2 skalian.. aku nk tmpang tanya, sape ley bagi idea skit cmne aku nk masukkan sr20 ke kia spectra. mslh yg aku hadapi adalah, gearbox sr20 ni front wheel drive.. ada pape cdgn aku nk wat? dari segi mounting ke, nk kena potong ape2 ke.. tq..
 
Sponsored Post

mojotudam

Active Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
1,160
Reaction score
0
Points
20
takyah la. byk sangat benda nak kena buat. tak selamat pulak tu. jual je spectra tu carik nissan lama pastu baru convert. takdela pening sangat
 

janggut_X

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Oct 23, 2008
Messages
57,870
Reaction score
73
Points
520
jual takde rege,rm14k je...
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
mak aih.. tt nak masuk sr20 kat spectra... banyak kos tu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register