BTC USD 37,744.7 Gold USD 1,772.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[Kes Selesai] - tanya dan kongsi - Processor Problem

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
salam

nak jadi cerita pasal satu desktop ni, tetiba takde display. guna processor amd athlon 64 x2

1.aku dah test guna mobo, ram, casing, monitor yg lain hanya processor saja yg aku belum tukar-test lagi.

2.korang rasa memang processor yg problem ke, ke ada benda lain lagi rasa2 korang, pasal aku xde stok lagi processor amd lain. nak confirm baru nak gi beli baru

tk


kes settle, memang proc. prob
 
Last edited:
Sponsored Post

ajib88

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2010
Messages
6,507
Reaction score
6
Points
65
nak ikutkan processor susah nak rosak bro..slalu kalo rosak pown mobo jer..tapi kalo bro dah try dgn mobo lain jawabnye mungkin jugak la..processor am2 kan ni bro...
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
tu yg pelik tu, tak tau nak cuba pa lagi, kalu ada spare processor blh gak test, :-? yup procesor am2

nak ikutkan processor susah nak rosak bro..slalu kalo rosak pown mobo jer..tapi kalo bro dah try dgn mobo lain jawabnye mungkin jugak la..processor am2 kan ni bro...
 

ajib88

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2010
Messages
6,507
Reaction score
6
Points
65
kat kedai aku ada la processor am2 bro..huhu..mcm mana plak aku nak bagi ko test..heheh
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
kes settle, memang proc. prob

tq
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register