BTC USD 19,398.2 Gold USD 1,660.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenangan Asrama...

Omastar

Freshie
Messages
21
Joined
Nov 14, 2011
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
kalo cite pasal gado kat asrama aku x join tp diorg pegi gado dalam bilik aku pulak
sbb mangsa tu sebelum kene beduk tu pegi lepak bilik aku jumpa roomate aku
dah setel semua dah balik aku cek bilik aku berdarah2 hbs towel aku diorg guna lap darah tu
 
Sponsored Post

mr.dede

Legendary Member
gem
Messages
11,487
Joined
Dec 1, 2010
Messages
11,487
Reaction score
225
Points
123
br jumpa fb awek yg aku minat masa form4 mrsm pc dl..skang dah jd bini org..tak lawa pulak..dulu lawa.
 

Name:

Active Member
Messages
2,240
Joined
Dec 25, 2012
Messages
2,240
Reaction score
311
Points
51
Kenangan tak boleh lupa bila abg non masuk bilik asrama aq....
 

Name:

Active Member
Messages
2,240
Joined
Dec 25, 2012
Messages
2,240
Reaction score
311
Points
51
Kenangan tak boleh lupa bila abg non masuk bilik asrama aq....

rupanya tak habis cite ...

ni cite benar bukan rekaan..

masa tu bangnon jadi menteri pelajaran kot ..

dia buat lawatan ke asrama ..

aq ada kuliah ..hanya ada member sebilik ..

aq ada buat business jual rokok batang ,letak dlm tin rokok yg bulat tepi pintu ,sapa nak beli letak duit ambil rokok.

ada juga yg kebas satu tin ..mewah masa tu..macam anak org kaya...haha

masa bang non datang nasib baik member sempat sorok ...kalau tak nasib le...

rasanya itulah satu2nya perniagaan aq yg berjaya.

tapi yg paling aq ingat lagi yg jadi motivasi kat diri sampai hari ni..

bila dia masuk periksa bilik la kot ..sampai di tepi tingkap kat meja study ..

dia terpandang kat syiling ada benda tergantung ...lalu bertanya benda apa tu?

member pun beritahu benda tu antenna budak engineering yg buat ....

kalau aq ada kat situ mau kembang hidung...haha

dari situla timbul motivasi sehingga aq jadi some body dlm jabatan research dan design.

cite tak lawak tapi motivasi untuk diri sendiri.
 

eizzbizz

Legendary Member
gem
Messages
10,770
Joined
Sep 2, 2009
Messages
10,770
Reaction score
1,520
Points
206
Kenangan tak boleh lupa bila abg non masuk bilik asrama aq....
abes la pungkoq jejaka kpop tu...

banyak kenangan akuvjat asrama uitm arau ..
tapi 1 je wat aku teringat...
saat indah nya sedap2 berak.. tetibe black out kat 30 minit...
aku sorang pulak tu dlm toilet..pukul 11.30pm...
nk kluar.. belum abes berak..
sereemmmmm... x nampak apepe...
 

Name:

Active Member
Messages
2,240
Joined
Dec 25, 2012
Messages
2,240
Reaction score
311
Points
51
abes la pungkoq jejaka kpop tu...

banyak kenangan akuvjat asrama uitm arau ..
tapi 1 je wat aku teringat...
saat indah nya sedap2 berak.. tetibe black out kat 30 minit...
aku sorang pulak tu dlm toilet..pukul 11.30pm...
nk kluar.. belum abes berak..
sereemmmmm... x nampak apepe...

adoi ...tak baik tau...awak jahat ....haha
 

cropok

Active+ Member
Messages
3,132
Joined
Mar 30, 2018
Messages
3,132
Reaction score
934
Points
81
seingat aku hari jumaat la mkn tghri sedap kt asrama...
pakai baju melayu siap sampin p solat jumaat.abis solat cari kasut dh kena rembat.jibake btul.
 
Sponsored Post

Top
Log in Register