keliru status www.olympic-international.com

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.20795
USD / JPY
103.84
GBP / USD
1.35885
USD / CHF
0.89080
USD / CAD
1.27043
EUR / JPY
125.433
AUD / USD
0.76867

CG Sponsors




putriDanea

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
Sebelum tu sy minta maaf lah ye kalu thread sy ni bukak di salah tempat. Harap admin dpt tranfer ke tempat yg betul kalu thread ni salah parking.


Salam...
sy nak minta bantuan pd u all, tau tak ttg website http://www.olympic-international.com? Company ni merupakan FOREX BROKER di New Zealand. Company ni melantik ada 1 sykt A kat KL ni sbg introducer. sambil tu cam jd consultant utk client kat m'sia ni utk invest la. Tp sykt A ni tak amik duit client. client yg nak invest kena wat sendiri @ minta sykt A tlg wat kan tp duit tu akn di transfer ke money changer yg dah wat agreement dgn olympic ni. Pastu baru money changer ni tranfer duit tu ke olympic. baru la olympic proses permohonan akaun tu.

Yang meragukan di sini, olympic ni based kat new zealand. tp bila check kat WHOIS, based kat Hongkong lak server datanya. Aduh... penin beb... ~X(

Aku tak terus keje kat sykt A ni kalu ianya tak diiktiraf @ ada sumber2 penipuan...

Ada tak sesapa leh tlg tak check kan company ni mmg penipu ke or sebaliknya?
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Baik jangan invest dengan company yang tak pasti asal usulnya dan kesahihan nya... Nanti tak pasal2 putih mata sahaja..
 

putriDanea

Fun Poster
Joined
Feb 21, 2008
Messages
444
Reaction score
0
Points
10
Baik jangan invest dengan company yang tak pasti asal usulnya dan kesahihan nya... Nanti tak pasal2 putih mata sahaja..
sy bkn nak invest tp sy tgh keje kat sykt A ni... kalu smua ni penipuan... sy tak nak keje lagi kat sini...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
sy bkn nak invest tp sy tgh keje kat sykt A ni... kalu smua ni penipuan... sy tak nak keje lagi kat sini...

Susah jugak kalo kerja yang tak betul... kang tak pasal2 jadi Scammer pulak yer.. Tawakal aje lah Kak oi...
:D
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Akak.. wat biz aper nie ekk.. provider utk ape ekk?.. cambest jer biz nie..
Company ni merupakan FOREX BROKER di New Zealand. Company ni melantik ada 1 sykt A kat KL ni sbg introducer. sambil tu cam jd consultant utk client kat m'sia ni utk invest la. Tp sykt A ni tak amik duit client. client yg nak invest kena wat sendiri @ minta sykt A tlg wat kan tp duit tu akn di transfer ke money changer yg dah wat agreement dgn olympic ni. Pastu baru money changer ni tranfer duit tu ke olympic. baru la olympic proses permohonan akaun tu.
 

thegreathafiz1

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2006
Messages
4,637
Reaction score
29
Points
30
spread setiap pair sampai 10 spread puhhh memang "rayan" la kalu saper trade kat sini
 

thegreathafiz1

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Mar 17, 2006
Messages
4,637
Reaction score
29
Points
30
Company ni merupakan FOREX BROKER di New Zealand. Company ni melantik ada 1 sykt A kat KL ni sbg introducer. sambil tu cam jd consultant utk client kat m'sia ni utk invest la. Tp sykt A ni tak amik duit client. client yg nak invest kena wat sendiri @ minta sykt A tlg wat kan tp duit tu akn di transfer ke money changer yg dah wat agreement dgn olympic ni. Pastu baru money changer ni tranfer duit tu ke olympic. baru la olympic proses permohonan akaun tu.
spread dia memang gaban la boss :eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register