BTC USD 38,482.3 Gold USD 1,810.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Kelas Internet Marketing Percuma 2021 - Khas Untuk Part Time

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
734
Reaction score
8
Points
15
Salam All CGrian...

Saya nak offer khidmat nasihat internet marketing secara PERCUMA...
Saya faham ramai yang dah pegi seminar berbayar bermacam2 tapi masih sama,
sebab utama tiada support/group perbincangan selepas seminar.

Tiada bayaran...
Hanya bayar kemahuan...

Saya offer pada yang

1. Belum ada produk/Produk Disediakan
2. baru nak start bisnes.
3. Ada/tiada modal tapi mahu buat bisnes
4. Pandai Sikit2 IT atau baru belajar komputer.

Pelajar atau pekerja part time dialu-alukan

Call/SMS/Whatsapp Madi 0194551036
Untuk Temuduga/Perbincangan
 
Last edited:
Sponsored Post

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
734
Reaction score
8
Points
15
online-business-marketing-coaching.jpg


Masih dibuka...

Pelajar digalakkan
 

xtraez

Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
1,523
Reaction score
29
Points
35
Ada buat online tak TT ?
 

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
734
Reaction score
8
Points
15
Ada buat online tak TT ?

tiada ...
setakat ni kelas secara face to face..
agak teknikal..

Biasanya Internet Marketing
ramai yang give up sebab takda sales
dan tiada group support macam group whatsapp
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
29,058
Reaction score
2,115
Points
206
terbaik TT! shah alam coaching di seksyen mano? den mcm minat ajo
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,947
Reaction score
657
Points
126
adeh takdok wat online lak.. jauh tu nak pi huhu
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register