BTC USD 38,472.3 Gold USD 1,810.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Kelas Internet Marketing Percuma 2021 - Khas Untuk Part Time

xtraez

Active Member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
1,523
Reaction score
29
Points
35
tiada ...
setakat ni kelas secara face to face..
agak teknikal..

Biasanya Internet Marketing
ramai yang give up sebab takda sales
dan tiada group support macam group whatsapp

Tq bro...#:-S
 
Sponsored Post

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
734
Reaction score
8
Points
15



Facebook VS Blog

Kita buat bisnes untuk long term...
Bukan short term...

Kalau kita cuba2 buat...
Resultnya hanya bertaraf cuba2 jer..

Buat - Check Result
Buat - Check Result
Buat - Check Result

Ulang123X sampai JADI

Bahaya online marketing sekarang
- buang masa atau ada result
- belajar sendiri bertahun - tahun - no result
- duit habis dekat iklan - no result
- malas menulis - malas edit gambar
- copy orang punya tanpa edit
- malas nak upgrade dan pegi kursus
- offline tak related dgn online
- last2 give up buat offline jer

Hargai Masa Anda

Call 0194551036
 
Last edited:

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
734
Reaction score
8
Points
15
first%2Brank%2Bjtx1000%2Bseo.JPG


Antara perkara yang sukar di pelajari,
sebab tiada cara yang betul untuk dapat no 1 di Google.

Ya TIADA CARA YANG BETUL
yang ada hanyalah TRY TEST.

Setelah bertahun jadi Tikus Putih
Baru lah dapat 1st RANK GOOGLE.

Disebabkan algorithm Google
yang asyik bertukar-tukar,
ramai yang give up.
Dan membiarkan sahaja blog tersebut.

Disini saya offer siapa yang NAK belajar
Buat Blog
Buat Page FB
Buat Ranking Google
dan Buat Duit

Secara PERCUMA!
Tak percaya?

Call/SMS/Whatsapp Madi tel:0194551036
Untuk Temuduga/Perbincangan

Pelajar diGalakkan​
 
Last edited:

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
734
Reaction score
8
Points
15
Ekonomi semakin mencabar...

Offer Kelas Internet Marketing ni
Saya utamakan pelajar dahulu
0194551036 - Hasmadi
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,849
Reaction score
1,686
Points
596
Terbaik Tuan moga maju biz Tuan

Aaamiinnn
 

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
734
Reaction score
8
Points
15
Terbaik Tuan moga maju biz Tuan

Aaamiinnn

sama dengan Tuan...
niat bantu orang pasti rezeki kita pun mudah..


ramai orang ingat...
buat business online ni kena ada modal...
baru boleh start...

sebenarnya start la dengan apa2 yang ada...

saya mula2 start niaga dekat mudah.my
banyak kali iklan kena reject sebab rules bertukar2:D
 

Hasmadi Hadi

Fun Poster
Joined
Jan 10, 2010
Messages
734
Reaction score
8
Points
15
kelas online marketing masih dibuka....

keutamaan pada yang part time dan student
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register